Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Friday, August 16, 2013

TUNGGULAH PEMBALASANNYA WAHAI SYAITAN BERTOPENG MANUSIA!!!


2 comments:

Anonymous said...

Celakalah mereka yg bunuh org Islam di Mesir,Syria,Palestine,Myanmar dll. Celaka juga deme yg menyokong pembunuhan ni. Kat mesia ni pun ramai yg sokong regim bashar al harbi dan alsisi anjing. contohnya president parti melayu kapir

Anonymous said...

Species munafik tidak ada istilah halal dan haram, dosa dan pahala, syurga dan neraka dalam kamus mereka! Species ini bangga teramat sangat apabila yahudi dan US laknat memuji mereka...sama juga dng parti memerintah negara kita ni!! Itu sebab tidak ada kata2 keras yg mengutuk pembunuhan beramai-ramai tentera Mesir laknat tu...yg hanya berani dan tunjuk lagak dng rakyat sendiri yg tidak bersenjata..tetapi kalah perang dng Israel!!Shame on u guys!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)