yang setia mengikuti blog ini dan ingin mengikuti

Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Wednesday, August 7, 2013

CUBA TEKA APA MANUSIA NI TENGAH BUAT? (GAMBAR)

16 comments:

Anonymous said...

"nembak" pemandu giler

Old Trafford said...

Pegang kamera speedtrap kut.. betul x??

Anonymous said...

Manusia yg tngh dok mencangkung ni tengah buat 'speed trap' la........

Anonymous said...

Bukankah Najib dah berjanji akan bayar duit Raya pada penjawat kaki tangan awam, jadi kena kutip dari rakyatlah ,nak hairan dan bertanya buat kejadahnya, nak kutip secara beradap takut hilang kuasa jadi dengan cara sembunyi begini sajalah barua-barua najib dipakasa untuk kutip secara haram dari rakyat .lebih baik had kelajuan kenderaan ditetap atau dimatikan saja semasa kenderaan dipasang dari kilang supaya pemandu tidak boleh melajukan kenderaan yang dipandu.

Anonymous said...

manusia ni tengah nak merompak duit rakyat mesia untuk tuannya.

hehehehehehe.......

Anonymous said...

memukat...

Anonymous said...

Agen pemerintah, kutip duit BR1M dari rakyat

Anonymous said...

Kan labih baik brother mat kampau ni menyorok dan mengintip penjenayah yg nak merampok, membunuh, menPau dan sebagainya, kesian.

Anonymous said...

sedang skodeng kucing berbini...

cucu mamak kutty said...

kenapa tembak kamera sembunyi senbun yi,tembak terng2 le biar org nampak,tak le org bawak laju2,ni mcm memerangkap je,yg pi buat jalan lurus2 buat pe,biar le jln bengkang bengkok,mcm jln lama gombak bentong tu,tak le org speeding,ni jln lurus org suka lalu kat situ,kena bayar tol mahal2 pun org sanggup,sbb boleh lari laju laju,tapi kena speed trap pulak,klu nak tangkap speed trap pun ,tembak kamera tu ,buat kat tepi jln le,biar org nampak,tak le org bawak laju laju....klu mcm ni mcm perangkap org je,walau pun dah ada had laju ni tak patut,kerajaan untung le mcm ni....senag le nak ambik duit rakyak....kahkahkah....undi bn ....rakyat tertipu

Anonymous said...

Anjing yg menurut perintah tuannya

Anonymous said...

, lpas ni pakatan memerintah x ada speed trap ker,, ni yg nak undi pakatan ni

air gunung said...

Takmao saman,jgn bwak kereta.x stuju aes blaaahh.perrgggiii duduk luar negara.x ppn jadi tarzan kat utan.korang x sesuai dok brsama masyarakat bertamadun hadhori lagi wasatiyyah dan umno kerana allah bersama umno(ku denan,abu)kah kah kah kah kah.gilo gilo gilo.

Anonymous said...

Saya yang menurut perintah...wpun terpaksa siksa diri sendiri..hahaha.

Anonymous said...

Polis trafik kerjanya jaga trafik...

Bukan kerjanya pergi mengintip penjenayah...

Dah dia dibayar gaji untuk buat kerja ni...

Ko ada masalah ker?

Anonymous said...

diap un manusia juga, nak berak juga walaupun sedang bertugas

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)