Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Tuesday, August 13, 2013

BANYAK BETUL PAHALA MACAI UMNO NI BUAT SEMASA DI BULAN RAMADHAN YANG LEPAS (GAMBAR)

3 comments:

Anonymous said...

Saya dah cakap...species munafik tak kisah langsung dosa/pahala...species munafik tak ada istilah syurga/neraka...semua ni tak ada dalam kamus mereka. Yang species ni tahu ialah masyukkkk!! Buat fitnah dll!! Mereka ini akan dibakar dikerak neraka...lebih bawah daripada orang kafir!!

XUMNO said...

Banyak betul pahala yang dikumpulkan oleh YB Teresa dari orang malayu umno di bulan ramadhan.Dah tu banyak banyak pula doda Teresa yang di bebankan kepada mereka yang "like" posting pemuja Mahathir ni.

Anonymous said...

Sudah menjadi amalan orang Islam di Malaysia ini yg dengan segera 'like' sesuatu isu tanpa usul periksa. Malah mereka gemar 'share' pula dengan orang lain. Tidakkah mereka ketahui bahawasanya mereka boleh jadi pendokong atau penyebar fitnah. Inilah bebal namanya.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)