Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Wednesday, May 1, 2013

UMNO: KAMI TAK PAKAI AL-QURAN....

4 comments:

Anonymous said...

habih camno pemimpin camni,jadi rakyat dapeklah pemimpin islam kulit yo!!!.oghang buto mato pilih lak oghang yang buto hati,maghilah kito ganti ngan oghang colik jawi alif ba tah...tontu pahlo menanti.

Anonymous said...

Org Indon bilang Islam UMNO nie macam Islam KTP aje...
Islam d kulit aje... Isinya KOSONG KOSONG KOoOSOoONG.

Anonymous said...

Pelik, bagaimana UMNO memelihara akidah umat Islam jika sepotong ayat Al-Quran tidak digunakan??? Rasulullah SAW meninggalkan dua perkara iaitu Al-Quran dan Sunnah, jika ikut kedua-duanya tidak akan sesat.

Kalau tak guna sepotong ayat Al-Quran, UMNO pertahan akidah guna apa? Nafsu? Syaitan? atau arak San Miguel? atau Institut Pemikiran Tun Dr Mahathir?

Sesat sungguh siapa yang mengikut UMNO/BN.

Anonymous said...

Setan mana boleh guna ayat al quran.. ABCD

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)