Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Monday, May 20, 2013

SEBENARNYA PR TELAH PUN MENANG PRU-13...KALAU TAK PERCAYA SILA LIHAT VIDEO NI...


Ini adalah rakaman video forum “Fakta Sebenar Pakatan Rakyat Menang PRU13″ yang telah berlangsung di Dome, Komtar, Pulau Pinang pada 16 Mei 2013 yang lalu dan ianya telah dilancarkan oleh Ketua Menteri Pulau Pinang, Lim Guan Eng.

Forum ini yang menampilkan Ahli Parlimen Pandan Rafizi Ramli, beliau telah membentangkan statistik dan hujah-hujah yang menunjukkan bahawa Pakatan Rakyat telah pun memenangi PRU13 baru-baru ini.

Sebelum itu lihat dulu apa cerita Guan Eng mengenai rasuah pembelian undi DUN Ayer Putih yang dilakukan secara terang-terang oleh ejen-ejen BN..
Dan ini adalah video pendedahan oleh Rafizi Ramli..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)