Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Friday, May 17, 2013

INI LAWAK UMNO (GAMBAR)SEJAK MERDEKA KETUA MENTERI PULAU PINANG BERBANGSA CINA, KENAPA BILA LGE JADI KETUA MENTERI BARU UMNO SEDAR HABISLAH PULAU PINANG DI BAWAH CINA??? ADAKAH SEBELUM LGE MENTADBIR PULAU PINANG, CINA YANG SEBELUMNYA  MENTADBIR PULAU PINANG ADA DARAH KACUKAN ARAB???

2 comments:

Anonymous said...

Ketua Menteri yang dahulu tu ada yang berketurunan BUGIS,JAWA,ACEH la kot. LGE ni baru pure cina.Tu yang UMNO benci sangat tu.Dah la tu bagi pulak rumah rm500 ribu kepada orang asal di Kg Pala.UMNO /GERAKAN dulu nak kasi sama itu SINGAPORE, HONG KONG, TAIWAN baru la ada class!!!!!!!!!

MOHD FADLI MOHD RADZI said...

Atau ketua menteri yg terdahulu tu kerat kote kottttt....LGE x potong ....hahahaha...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)