Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Monday, November 12, 2012

PEMIMPIN UMNO CAWANGAN KAMPUNG MOHD NOOR, PARIT SULONG JOHOR BAKAL DEMAM BILA TENGOK BANNER NI (GAMBAR)

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s480x480/919_334956376602648_1885716787_n.jpg

Gambar ini khabarnya dirakamkan di sebuah kampung di Batu 5, Kg Mohd Noor, Parit Sulong, Johor, DUN N21 Parit Yaani

Dikhabarkan seluruh ahli UMNO cawangan itu melahirkan rasa marah dan kecewa kepada UMNO kerana gagal menunaikan janji serta menjaga kebajikan penduduk kampung.

Mereka merasakan diri mereka dilayan macam sampah oleh para pemimpin UMNO.

Setiap kali tiba pilihanraya maka bermacam-macam janji manis ditabur oleh para pemimpin UMNO tapi tunaikannya, habuk pun tarak!!!

Ini menyebabkan penduduk kampung yang rata-rata adalah ahli dan penyokong UMNO naik minyak dan bertekad berpatah arang berkerat rotan dengan UMNO dengan mengambil tindakan membubarkan cawangan UMNO Batu 5, Kg Mohd Noor Parit Sulong, Johor.

1 comment:

Anonymous said...

Akan tetapi, semangat keluar parti kerana merajuk disebabkan kegagalan mendapat sesuatu imbuhan duniawi tidak kekal lama. Esok lusa datang Muhyiddin memberikan peruntungan itu ini, bantuan BRIM, TRIM PRIM, PELIAQ, berbondong-bondonglah mereka masuk UMNOH balik siap menyeringai tersengih sampai ke pipi masuk TV3.

Banner yang digantung tu BANNER GEMPAQ KELING sahaja.....jangan mare... HAPPY DEVALI....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)