yang setia mengikuti blog ini dan ingin mengikuti

Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Wednesday, June 6, 2012

NAMPAK SANGAT GAMBAR FITNAH TGNA NI GAMBAR EDIT (1 GAMBAR)

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/s480x480/550451_368433289885379_241046190_n.jpg

Tak habis2 memfitnah TGNA.......Orang yang bodoh pun tahu ini gambar edit....

1 comment:

wan said...

Aku dah cakap dari dulu kita patut edit gambar TGNA dengan penari bogel Arab..tp kene mintak izin dari TGNA dulu,.. dia mesti restu untuk bagi mak cik2, pak cik2 felda/kampong2 faham mcm mana canggihnya edit photo sekarang ni.. tengok macam real tapi tak mungkin kan??? Buat gambar yang betul2 real TGNA dn TGHA dgn penari bogel Arab... hehehe... Umngok mesti benggang kasi rosak dia punya program

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)