Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Thursday, May 24, 2012

APA HAL PULAK NI SELEPAS POPULAR & MELETUP DI KANADA, PM KITA HJ NAJIB MASUK SURAT KHABAR HONG KONG PULA. NAK TAU LEBIH LANJUT KENA BACALAH...Sebelum ni PM kita popular & meletup di Kanada tapi kali ini PM kita popular & meletup di Hong Kong pula apa cerita ni..........Tapi masalahnya akhbar itu ditulis dalam Bahasa Cina....Namun jangan risau kerana dekat Malaysiakan penduduknya multi-racial jadi takder masalah dalam bab nak terjemah ni....Ada sahabat kita yang rajin terjemahkan:

http://2.bp.blogspot.com/-Muc0dhwIRqc/T71ntNMKP8I/AAAAAAAAB9o/AryZhxZMAlc/s640/Picture1.png


Tak lain tak bukan ia berkaitan komisen Kapal Selam & kaitannya dengan Altantuya wanita Monggolia yang mati dibunuh dengan kejam di Malaysia.....Setakat ini tiada lagi penafian atau komen daripada Hj Najib berikutan laporan Akhbar Portal kanada & Surat Khabar Hong Kong ini.......Adakah Hj Najib akan terus membisu....Kita tunggu & lihat sejauh mana Najib mampu membisu dan mengelak hadir ke Mahkamah Perancis sebagai saksi..............

sumberNo comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)