Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Wednesday, March 7, 2012

PERNAHKAH KORANG MENYANGKA USTAZAH YANG MENAMBAT HATI ORANG RAMAI DALAM FORUM PERDANA HAL EHWAL ISLAM BERTUKAR MENJADI PEMFITNAH BILA MASUK UMNO.

http://www.islam.gov.my/cms/upload/had/Barisan%20Panel%20Forum%20Perdana.jpg


KUALA LUMPUR, 7 Mac: PAS mempertimbangkan untuk mengambil tindakan bersesuaian berhubung tulisan Datuk Dr Mashitah Ibrahim yang memfitnah Presiden PAS, Datuk Seri Tuan Guru Abdul Hadi Awang.

Setiausaha Politik Presiden PAS, Dr Shamsuri Ahmad berkata pihaknya akan mendapatkan nasihat peguam sebelum satu langkah diambil berhubung tulisan tersebut.

"Kita sedang meneliti perkara tersebut, dan kini sedang dalam rangka mendapatkan nasihat peguam sebelum tindakan susulan diambil, sama ada mengambil tindakan undang-undang, atau sebagainya," jelas beliau ketika dihubungi Harakahdaily, hari ini.

Pada 2 Mac lalu, Mashitah dalam tulisannya di akhbar Sinar Harian mengaitkan penahanan Ahli Majlis Tertinggi PKR, Badrolamin Baharon dengan beberapa skandal seks kononnya membabitkan pemimpin Pakatan Rakyat.

Dalam tulisannya, Mashitah menyebut Abdul Hadi pernah dikaitkan dengan skandal membabitkan anak dara kira-kira 10 tahun lalu dan mengambilnya sebagai isteri ketiga, bagaimanapun ia dinafikan Abdul Hadi.-harakahdaily


N'N:Siapa sangka Ustazah yang dulunya lunak berdakwah dikaca TV kini berubah 360 darjah dan meninggalkan akhlak seorang Islam demi keredhaan UMNO.....

2 comments:

Isa said...

Salam Bro;

Ulama paling tinggi sekalipun kalau duduk dalam umporno boleh berubah 360 darjah beb...

Inikan pulak title ustazah... bernafsukan wang ringgit beb... hampehhhh...!!!!

batu pelangi said...

Betina ini yang dulu dalam ceramahnya
mengatakan 'HARAM' hukumnya mencantas
kening disini dilihat pada wajahnya
telah mencantas kening sendiri.Adakah
layak betina ini digelar ustazah????

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)