Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Tuesday, February 7, 2012

ADA SESIAPA YANG BOLEH JAWAB SOALAN NI, KENAPA ARTIS YANG HIJRAH SOKONG/CENDERUNG PADA PAS BUKAN UMNO?

http://4.bp.blogspot.com/-obD0wCFoMtw/TzCW5_seZUI/AAAAAAAAGAk/G50XNnKE5qc/s400/zzzzzABU.jpg

Admin 'pelik' la, kenapa personaliti/seniman/artis2 yg mula berubah dan berhijrah kepada yg lebih baik, boleh kata semua dr mereka sokong dan cenderung pada parti PAS...baik secara terang2an, mahupun sembunyi2...kenapa mereka xsokong Umno ye?...pelik pelik pelik..bezanya, artis yg masuk Umno baru2 ni still dgn tabiat dan cara lama..kalau yg berubah, mesti cenderung kpd PAS....kenapa ya?...=)


p/s: Gambar atas (sebelah) ni baru sikit, n terhad pada artis lelaki..artis prempuan yg berubah ramai lagi xmasuk dlm ni..


Sumber : Facebook Asal Bukan Umno.

Catatan : Antara artis dalam gambar sebelah ialaj Bob Lokman, Sham Kamikaze, Radzi, Iwan, Akil Hayy, Azmil, Mel dan lain-lain. SUMBER

N'N: Jawapan jujur daripada aku ialah tiada cahaya Islam dalam UMNO, lihat sahajalah Isteri Pemimpin No 1 UMNO dan beritahu aku mengapa dia tidak menutup aurat....dan itulah jawapannya....

2 comments:

mountdweller said...

Kalau masuk UMNO bukan hijrah namanya!

Sebab dari tong taik masuk ke dalam kolam taik...

Anonymous said...

salam..betul jugak kan.namun yg dpt hidayah tapi tak ambik pedulik pasal pas dan umno lg byk..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)