yang setia mengikuti blog ini dan ingin mengikuti

Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Monday, January 2, 2012

2012 PENGUASAAN BLOGGERS PRO UMNO/BN SUDAH JATUH DAN INI BUKTINYA:

Kalau selama ni blogger penchachai United Malay National Organisation kata depa menguasai alam maya blog, tapi ranking ni tak berapa nak menunjukkan macam tu. Kalau tengok 10 blog teratas, 6 dari 10 blog adalah blog pro PR.

Kalau tengok keseluruhan top 100 blog pun macam ringkasan kat bawah ni blog pro PR tak la jauh ketinggalan berbanding blog pro BN, blog pro BN cuma menang majoriti 2 blog.


Dengan sepenuh bantuan yang United Malay National Organisation bagi termasuk dana yang katanya berjuta-juta memang nampak tak berbaloi. Selanjutnya....


N'N: Aku cukup respek kat blogger Cenangau ni yang rajin buat carta ranking ni. Bukan semua orang mampu buat apa yang dia buat.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)