Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Saturday, January 28, 2012

DATUK T MENGGANAS LAGI KALI INI DENGAN VIDEO LUCAH YANG DIKATAKAN LEBIH DAHSYAT

DATO' T dilaporkan akan mendedahkan video seks terbaru yang didakwa dilakonkan oleh Anwar Ibrahim. Pendedahan video seks kali ini dikatakan lebih dahsyat dari video seks yang pertama.

Firman Allah S.W.T:

Dan orang-orang yang melemparkan tuduhan (zina) kepada perempuan yang terpelihara kehormatannya, kemudian mereka tidak membawakan empat orang saksi, maka sebatlah mereka delapan puluh kali sebat; dan janganlah kamu menerima persaksian mereka itu selama-lamanya; kerana mereka adalah orang-orang yang fasik.(Suran An-Nur Ayat 4)

Ayat ini kelihatan menyebut kesalahan menuduh zina dan liwat kepada wanita, namun tuduhan kepada lelaki juga termasuk dalam ayat ini secara sepakat ulama dan ijma' ulama (Al-Jami Li Ahkam Al-Quran, Al-Qurtubi).

Disini timbul persoalan mengapa Dato' T sanggup menempah dosa dan sanggup mendapat gelaran FASIQUN...Dengan memfitnah DSAI dengan tuduhan2 yang tak pernah pun mereka mengemukakan 4 orang saksi.....

http://4.bp.blogspot.com/-IMThVBediY8/TyMjHPJ6kPI/AAAAAAAAEKg/uYRSopXCq8g/s1600/IMG_2152.JPG


Bagi Ustaz lain diorang akan kata Ustaz tu pro pembangkang, jd aku baik Ust UMNO punya ulasan:


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)