Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Thursday, April 22, 2010

UBN/APCO Letak Calon Penipu,Akibatnya Satu Malaysia Kena Tipu.....

Sebelum ni dalam entry yang lalu CiLiK© telah mendedahkan tetang pemalsuan degree Kamalanathan, tentang bagaimana Calon BN untuk PRK Hulu Selangor berbohong kononnya dia mempunyai degree yang diperolehi dari University Edith Cowan Australia, sila rujuk sini Penipuan pertama Kamalanathan kepada rakyat.

Kali ini kita uji pulak kesahihan degree yang diperolehinya adakah University Edith Cowan Australia ada menawarkan kursus 'Course' yang membolehkan dia memperolehi degree tersebut? Baiklah lihat pada resume abang Kamal ni, dia mendakwa dia mempunyai degree Bachelors of Mass Comunications - Public Relations from Edith Cowan University, Australia. lihat resume macha ni,Sekali lagi nampaknya Ular ni kantol bodoh! Kerana kursus tersebut memang tidak pernah ditawarkan di Edith Cowan University, Australia. Dush dush dush sekali lagi pemalsuan Kamalanathan terbukti! berikut printscreen senarai kursus-kursus yang ditawarkan dari website universiti berkenaan mengikut abjad Sila klik untuk membesarkan image,


Sumber: http://www.ecu.edu.au/future-students/international/our-courses/browse
http://milosuam.blogspot.com/2010/04/kamalanathan-kantol-bodoh.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)