Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Al-Hujurat -13)

Monday, November 28, 2016

GENERASI MUDA MALAYSIA BERPERANGAI MACAM ORANG TIADA OTAK (GAMBAR)


Wanita mengandung minta diberikan tempat duduk bangang2 ni boleh gelak2 jer... Inilah generasi kita...

5 comments:

Anonymous said...

elok di sebat aje tiga ekor musibat tu..psl itu sistem pengangkutan awam seperti bas, lrt dan keta api perlu ada penjaga yang menjaga supaya bende2 cam nie x terjadi.

viralkan tiga ekor musibat nie...supaya di ajar mak bapak musibat nie supaya lbh peka kepada org lain.

musibat punya tiga ekor lanun!

Anonymous said...

Bebudak Melayu

Tuh Otak Standard BODOH

Ada JUTA JUTA semua macam tuh , Baju Merah Hitam Hijau semua dah macam tuh

Kalau tak BODOH , negara tak jadi macam sekarang ini miskin papa kedana

Anonymous said...

Mereka ni spesis Dari anak-anak baju merah agak nya,kerana spesis ini aje yang melahirkan generasi kurang ajar Dan biadap.

Anonymous said...

kebiasaan budak budak melayu macam tulah.Dari rumah tak terdidik..di sekolah lagi teruk. Akhirnya mereka berperangai macam orang kampung baru masuk bandar.

Anonymous said...

Anak-anak muda skang memang tabiat suka BERSELFIE AND BERSELFISH....Makbapak dn guru patut tekan matapelajaran di sekolah....supaya rasa belas kasihan,rasa hormat dan perasan kasih sayang itu ada dalam diri mereka.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang