Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Saturday, September 12, 2015

GAMBAR REMAJA ISLAM BERTUDUNG PAKAI BAJU BERPERKATAAN LUCAH                       Kalaulah dia tahu apa maksud baju tu....

sumber

7 comments:

Anonymous said...

Budak tak blajor ingkelis. Mak bapak pulak bodoh ingkelis. Tok nenek buta ingkelis. Dia ingat blowjob tu kerja jual aiskerim kot?

Anonymous said...

Mungking dia part time buat keja blowjob......

Anonymous said...

jenih paria dog mmg mcm tu la...

Anoynimous said...

Akal bergantung pada apa makanan yg masuk kedalam perut
mak bapak bagi anak makan kedarah dari sumber yang didapati atau dari cara yang tak betul tu sebab anak punya otak jadi tak betul

Anonymous said...

Akal bergantung dengan apa makanan yang dimakan
Maak bapak bagi anak makanan yg didapati dari sumber atau cara yg tak betul menyebabkan akal anak2 jadi tak betul

nick said...

Walaupun tak reti cakap omputih, tak paham cakap omputih tapi masuk UMNO boleh gak jadi Timbalan perdana menteri (paham ke apa makna U.M.N.O tu?) Tapi yang aku heran tu macamana pulak dia boleh dapat PhD? Masa buat thesis dulu buku2 rujukan suma dalam bahasa melayu dan bahasa jawa je ke? Doktor PhD jenis apa yang dia dapat? Gred A? Gred B? Gred C4?

Nick.
Cape Tiger.

mohamad adel said...

for sure she does not know what is blowjob or she love doing it.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)