Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Friday, August 8, 2014

NASIHAT UZAR KEPADA PEMIMPIN PR YANG GILA KUASA.

2 comments:

abuamir said...

Bagus komen Uzar, jgn sia-siakan mandat yg diberikan oleh rakyat Selangor kpd PR. Kpd PAS yg sokong mereka bukannya melayu sahaja tetapi bukan melayu juga mengundi mereka.Jgn khianat pengundi anda. Tolak umno/bn selamanya.

ABU - Asalkan bukan umno

Ummar Farouk said...

Salam admin, saya pemilik blog http://www.nukeufo89.com dengan sukacita saya mahu mengeratkan hubungan sesama bloggers yg lain dan juga mahu menyebarkan ilmu yg ada untuk kesedaran dan juga manfaat bersama. Sudilah sekiranya admin bersetuju bertukar-tukar link dengan saya dengan meletakkan link blog saya dalam senarai blog list admin. Saya sudah meletakkan link blog admin ke dalam blog list saya. Terima kasih.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)