Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Thursday, July 3, 2014

MEREKA MENCARI HAFIZ/HAFIZAH CILIK, KITA PULA CARI BINTANG/IDOLA CILIK (GAMBAR)


6 comments:

Anonymous said...

Sampai menangis mak bapak anak2 kecil dah pandai 'menyalak' atas pentas.. mak bapak bertudung plk tu.. Sbb tu sekolah rendah dah tau psl se*s, bkn psl teknologi tapi yg dibawa oleh teknologi.. TV 24 jam siap blh pilih

Anonymous said...

Kenapa manusia terlalu mengagungkan orang luar? Cuba tonton tv3 6.30 ptg sekarang, Qari Jr sedang bersiaran setiap hari..
Allah hu Akbar.. Masuklah dalam gulungan manusia yang sesalu bersyukur sebelum Allah tari nikmat yang diberi kepada negara kita

Anonymous said...

Bro...jgn keras sgt..kat indon ada mencari hufaz cilik.. kat malaysia pun ada program nih. Kat malaysia ada idola kecil kat indon lg bersepah program mcm tu..jgn la balun program kat msia semua buruk2 program kat indon semua bagus2. Hakikatnya sama sahaja 2x5..

XUMNO said...

Yang lagi teruk di Malaysia orang2 tua yang dah mampos berlumba2 nak jadi "Otai Berbisa"! Hasil tarbiah kerajaan umnooo.

Anonymous said...

KEHHH.... BETUL SGT.. DI NEGARA HUBURAN SETIAP LAPISAN ADA KILAUAN EMAS UTK GOLONGAN TUA YANG KUBUR KATA MARI...

Anonymous said...

kilauan emas... bila masa nak berzikir nak mengadap Allah klau asyik berlatih menyalak..
siapa yg beri ruang...melayu asyik mmbuang masa menyanyi... cina asyik berniaga..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)