yang setia mengikuti blog ini dan ingin mengikuti

Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Thursday, March 13, 2014

MANA AKU NAK LETAK MUKA NI...MALUNYA NAK MENGAKU RAKYAT MALAYSIA...


4 comments:

Anonymous said...

Apa nak heran. Kat malaysia memang orang guna Allah untuk black magic. Dulu puak ni dipanggil bomoh. Sekarang, sesuai dengan peredaran masa, kita panggil ustaz. Contohnya saya sendiri, bila anak sakit pegi berubat hospital, adala orang tanya tak pegi berubat dengan ustaz itu atau ustaz ini. Saya jenis x percaya bomoh, bila cakap terimakasih x nak pegi, dah jadi macam satu kesalahan pulak.

munah bendi said...

Kenapa pulak malu nak mengaku rakyat Malaysia. Orang Arab pun kuat bomoh jugak.

Anonymous said...

Tak heiran nanti akan muncul dirancangan TV siri voodo tunjuk voodo ala-Malaysia.Cuma bezanya voodo tempat lain raja voodonya tak pakai suit, bertali leher dan ada lambang 1 Malaysia.Satu kejayaan kpd kerajaan UMNO/BN Malaysia.

Anonymous said...

mmg diorg ada bomoh puan munah, tp diorg x guna nama Allah masa buat kerja kurafat tu...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)