Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Wednesday, December 18, 2013

PENYOKONG KUAT UMNO SEKOLAHKAN NAJIB (GAMBAR)

4 comments:

5sal said...

Assalam admin! Pada masa mahathir,Pak Lah dan perdana menteri terdahulu mentadbir M'sia mereka cukup berhati2 cukup 'MALU'untuk menaikkan harga sesuatu barang.Walaupun Mahathir rakus orangnya dai cukup berhati2,begitu lah juga ngan Pak Lah hingga terpaksa turun harga minyak.Tapi bila tiba giliran Pok jid nad the gang,tanpa segan silu lagi,tanpa berselindung lagi,terang lagi bersuloh bertindan2 harga barang naik,lepas menteri dia bagi statemant yang cukup memualkan,cakap macam orang gila.Tapi masih ada lagi LEMBU2 yang setia seiya dan sekata ngan menteri2 Pok Jid.Da sorang menteri tu masa duduk dalam perbankan cukup hebat,tapi bila jadi menteri cakap guna otak kat kepala lutut.Tetap ada LEMBU2 yang menyokong.SAMPAI BILA???????

Anonymous said...

DULU...KINI...SELAMANYA KAH...KAH....KAH....!

Anonymous said...

naik tu naik ni la...semua gimik la bai..
nanti dia buat kenyataan, kerajaan tidak akan naik kan tol, tariff letrik dll kerana kerajaan mendengar keluhan rakyat...kami prihatin terhadap rakyat...boom...maka macai2 sengap akan senyum.

Anonymous said...

Sokong. Barua Najib

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)