Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Thursday, May 30, 2013

KORANG NAK TAHU KENAPA PERANGAI MACAI UMNO MACAM HARAM? SILA LIHAT GAMBAR INI...


FITNAH adalah perkara yang sangat keji disisi Islam tapi bagi mereka macai2 UMNO pula FITNAH umpama mainan sehari-harian.........

1 comment:

Anonymous said...

Orang munafik mana ada istilah halal/haram...dosa/pahala..syurga/neraka..semua ni tak ada dalam kamus kehidupan mereka..yg ada buat fitnah dan masyukkkk poket!!Nak suruh species mcm ni baca al quran dan lihat apa yg Allah SWT cakap pasal orang2 munafik..?..buang masa saja..mereka tak akan baca...orang munafik akan dibakar di kerak neraka..di bawah sekali...bahkan orang kafir akan duduk diatas mereka..senang cakap..biarkan si Luncai dng labu-labunya...biarkan! biarkan!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)