yang setia mengikuti blog ini dan ingin mengikuti

Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Thursday, December 13, 2012

PARAH!!! PENYOKONG UMNO INI SAMAKAN NIKMAT ALLAH DENGAN TANGGUNGJAWAB UMNO (GAMBAR)


sumber:FB

Cadangan aku UMNO/BN jangan kutip cukai darapada penyokong PR... Kenapalah senang sangat buat komen samakan nikmat Allah SWT dengan tanggungjawab sebuah kerajaan kepada rakyat...Ingatlah rezeki kerajaan tu pun Allah SWT yang bagi......

17 comments:

kampong lad said...

inilah contoh yg dok pikiaq dlm longkang.

Anonymous said...

hai mamat.
esok bila ko dah kawin dan ada anak ,ko bagi tau kat anak ko ,suruh anak ko berterima kasih pada ko sebab ko dah bela mereka sehingga dewasa ???????
Bang .... kambing pun ada otak macam kita ,tapi kambing tak boleh berfikir macam kita (manusia )

Anonymous said...

ada lagi makhluk camni... masyaallah..... kerajaan dilantik untuk memegang amanah supaya meletakkan hasil negara ditempat yang sepatutnya.. bila kerajaan yang dilantik tidak dapat menunaikan amanah ini.... kenalah rakyat menolaknya.....

Anonymous said...

Bila baghal mula bersuara,jd le mcm tu.Dia ingt negara ini UMNO yg punya.Negara MERDEKA tahun 1957,UMNO(Baru) lahir 1988.Apa le nk jd,lg tinggi belajar lg BODOH jd ny mamat ni.

Anonymous said...

Selawat Nabi,

Ya Allah, aku mohon kepadaMu agar UMNO/BN dibinasakan. Binasakanlah UMNO/BN kerana jika mereka terus memerintah, akan lebih ramai lagi hamba-hambaMu akan terus hidup di dalam kejahilan, malah UMNO/BN akan menjadikan mereka lebih sesat malah akan sanggup mensyirikanMu.

Maka binasakanlah UMNO/BN, Ya Allah.
Maka binasakanlah UMNO/BN, Ya Allah.
Maka binasakanlah UMNO/BN, Ya Allah.

Amin.

Anonymous said...

tiap tiap parti politik yg dipilih oleh rakyat menjadi kerajaan untuk memerintah wajib menyediakan segala kemudahan untuk rakyat..........bukan parti pembangkang

sekarang ni PR pembangkang..........kalau PR jadi kerajaan untuk mentadbir Malaysia after PRU 13 wajib sediakan kemudahan untuk rakyat...sama je..

nape mamat ni goblok sgt...

benda yang simple je..tak boleh fikir

Anonymous said...

bodohnya..... sembah dengan undi tu sama ke????? bodoh tahap cacing kerawit punya achai....

siti zaidah Ahmad said...

nak samakan UMNO ngan TUHAN plak dah....memang dah setaraf firaun

Na'im Nikmat said...

Tuan2 sekalian saudara "zack haikal" tu penyokong PR dia cuma ambil kenyataan seorang penyokong UMNO dan letakkan diFBnya harap maklum.....

Anonymous said...

bole x admin cari kat mana asal komen tu? teringin benor jari jemari ambe yg mulus ni nak beri tahniah kat machai bahlol konon ngaji tinggi tu! Otak set2 parti haramjadah yg x leh mikir..set2 otak lumbuuu nfc!

Anonymous said...

Bodoh punya macai die igt UMNGOK jela yg bagi rezeki kat rakyat

NelayanBimbang said...

Kt dlm blog aku dh lame aku same kn umno/bn nie berotakkan udang,bodoh bak lembu berakalkan keldai,berbaukan kambing..

Shahrizal Ithnin said...

BoDOG tahap lembu gila....

Anonymous said...

Grrrrrrrrrrrrrrrr......grrrrrrrrrr.......statement yg merosakkan aqidah........dh mati nl wakbguane.....grrrrr

Anonymous said...

Ooooo...sekarang aku tahu kenapa UMNO masih hidup walaupun tinggal nyawa-nyawa ikan....Sebabnya species-species bengap macam ni masih wujud......masuk IPTA tapi pemikiran macam warga emas di Padang Sanai di Ulu Kuala Nerang yang gigit mee pun dah tak putus.

Kau ingat duit mentadbir negara ini tu mak bapak kau yang punya ka ngok! Bukannya duit UMNO beruk bodoh woi!!! Duit kami pembayar cukai....Dah bodoh tak nak terjun laut, mampos lagi baik!

Anonymous said...

Oi..mai cikgu nk ckp..mane yg ajar hang UMNO lahir 1988..ni msti hang lari sekolah..tu la..mak pak sruh bljr lari..x tau apa2 main nk bantai je..bce la bku sjarah psl prjuangan melayu sblum mrdeka..nnti hang tau bila UMNO wujud..bru la bleh nk ckp..kalo aku la malu giler kalo slah fakta..

Anonymous said...

Kpd kak siti tu..mulia sgat ke akak tu..nabi pn x mnyamakan antara org..pkio la k..jge ank baik2 k..hnto la g sklah pndok..bykkn bljr agame..slmt brilmu.,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)