Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Wednesday, December 12, 2012

BODOH JUGA PAS NI YA, BR1M BN YANG BAGI LA. APA NIK AZIZ BAGI? (GAMBAR)

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/27990_505793269451115_1395363236_n.jpg

Hakikatnya Bantuan Rakyat 1Malaysia (BR1M) RM500 adalah wang rakyat diambil daripada berbagai sumber pendapatan Negara, Semua rakyat yang layak wajib ambil, kerana ini adalah wang rakyat bukan wang UMNO/BN.

5 comments:

ijoks2009 said...

Dia faham sebenarnya tapi saja buat-buat tak faham,Betul Tokguru tak bagi bantuan BRIM pada kami tapi tok guru bagi sesuatu yang boleh menjadi panduan kepada kami untuk sejahtera di dunia dan selamat di akhirat.

Anonymous said...

Kalau kita kata depa bodoh... depa marah....

robertocarlos said...

Duit rakyat dah jd macam duit umno.. http://danisanin.stiforpmovie.com/

Anonymous said...

Ni ler manusia bodoh yg x makan ajar....

Anonymous said...

yang bagi tu kerajaan Malaysia bn tu pati masuk pilihan raya bila menang tubuh kerajaan nama dia kerajaan Malaysia untuk semua rakyat bukan untuk bn saja sebab semua rakyat juga ada bayar cukai kalau orang bn aja bayar cukai baru rakyat yang tak sokong bn tak perlu ambil itu duit
apa la manyak kulang akai

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)