yang setia mengikuti blog ini dan ingin mengikuti

Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Sunday, September 2, 2012

KORANG NAK TENGOK MACAM MANA UMNO BUAT LAWAK, MEH SINI TENGOK GAMBAR

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/s480x480/298778_507212255973475_806470392_n.jpg

Patut ler ada tweet 3.6 juta...kah3.....Semua ayat sama jer cina india dan melayu..

6 comments:

XUMNO said...

Woi, hebat. Cina dan India dah pandai sebut "Alhamdulillah" bila puji Nahib!Kah,kah, kantoi lagi.

Anonymous said...

Tak baik gelak kat Rais... kena baik sangka je kat dia... agaknya yg cina & india tu mualaf kot... haha

Anonymous said...

Bolehle bubar Parlimen...

Anonymous said...

Ni nama nye kaki temberang. Kuasa punya pasal sanggup tipu apa cara pun

Wellness, The Next Big Thing said...

janganlah buruk sangka, yg sebenarnya bukan 3.6 juta rakyat tweet merdeka tetapi 36 juta !! kalaulah ada masa lebih sikit rais anak yatim reka supaya 360 juta rakyat tweet merdeka hu ... hu

Anonymous said...

bleh tahan gak auto generate diorg ni. fail nk mampus. cmner la diorg buat research sblom develop function tu.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)