Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Sunday, July 22, 2012

UMNO/BN DUDUK JAJA MASALAH AIR NEGERI PR TAPI BUAT BUTA MASALAH AIR DI NEGERI SENDIRI. JOM TENGOK KAT MANA MASALAH AIR NI...

Macam tak percaya negeri kuat UMNO ada masalah air. Negeri Timbalan Perdana Menteri pulak tu.

http://1.bp.blogspot.com/-lEVgv7P8gAU/UAtYRg31uoI/AAAAAAAA4qU/sGKlV5DDmeQ/s1600/masalah_aor_johor.jpg


Sebelum ini cukup bising pom pang pom pang dari golongan UMNO/BN hebohkan masalah air di Selangor dan Kelantan.

Sekarang betul-betul kena kat batang hidung. Tak nak pulak bising.


JOHOR hadapi krisis air, wow!!! aku tak percaya, bro.... memang tak percaya!! mana boleh Johor hadapi krisis air, yang hadapi krisis air ialah Selangor, apa pasal Johor pula yang jadi 'mangsa'??

Itulah kerja Allah namanya. Buat jahat, aniaya kerajaan negeri yang berkhidmat untuk rakyat, Allah bayar cash.... akhirnya Johor berdepan dengan krisis air. Insaflah.... marilah kita kembali berpolitik secara bersih kerana Allah, bukan berpolitik ala 'yahudi' seperti yang diamalkan oleh UMNO Barisan Nasional.Yang ni lagi teruk, tengoklah airnya warna apa. Kat negeri mana tu?

http://1.bp.blogspot.com/-LwmVWOW_2cg/UAtZm3gMrFI/AAAAAAAA4qg/sxpVP5JV33Q/s1600/senggarang.jpg

SUMBER:K GREENBOC

1 comment:

Anonymous said...

dimana UMnooo Kuat...disitulah banyaknya Melayu Merempatt...Hidup Melayu...Hidup Melayu...Hidup Melayu...hampehhhhhhhhhhhh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)