Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Thursday, July 12, 2012

CUBALAH PEMIMPIN UMNO/BN JUMPA KELUARGA MANGSA KEZALIMAN I.S.A INI, TANYA PADA DIRI KAMU ADAKAH AKU MANUSIA?

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/s480x480/8016_438036246217769_1781595471_n.jpg

Daripada status FB Mohd Akmal Kamarudin:
"Kami amat derita dan sedih. Terima kasih yg dtg sokong kami walaupun kami bkn lah ORG BESAR" ujar isteri Razali (mangsa ISA yg sdg diseksa dlm tahanan) ditemani dua anak yg masih kecil........mengalir air mata sy melihat keadaan keluarga mangsa tahanan tanpa bicara....Kita tak boleh berpeluk tubuh lg....kita perlu bangkit membela mrk.....

Pada 15hb julai jam 11pg nanti di hadapan Kem ISA Kamunting...akan diadakan himpunan menuntut pembebasan segera 45 tahanan I.S.A dan pemansuhan segera icon kezaliman kem I.S.A......Simpati lah pd mereka yg dizalimi....."Mereka dizalimi kita menyayangi"
Hebahkan !!! Share lah byk2

sumber

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)