Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Sunday, March 4, 2012

KEJAM,ZALIM DAN TAK BERTAMADUN PUNYA PEMIMPIN BN!!! LIHAT MENGAPA:

http://2.bp.blogspot.com/-kQD_DLmTITg/T1LRMLw1g6I/AAAAAAAACKU/5RKPkxSW_Uo/s1600/oku%2Bdianiya2.jpg

Gara-gara menyokong parti pembakang, seoarng OKU, dikenakan tindakan yang Maha Kejam. Baca betul-betul surat diatas yang ditandatangani oleh Menteri Muda Pertanian Sarawak Datuk Mong Dagang.

Surat tersebut mengarahkan bantuan kerajaan kepada seorang lelaki kurang upaya dihentikan atas tuduhan menyokong pembangkang.

Ketika dihubungi olehMalaysiakini, Datuk Mong Dagang yang juga ADUN Bukit Begunan enggan mengulas mengenai perkara itu. SUMBER


N'N: Dengar sini wahai Pemimpin2 BN yang bodoh,kejam & zalim....Duit yang korang pegang untuk peruntukan tu bukan duit korang......baca betul2 BUKAN DUIT KORANG!!! Pautan

1 comment:

ajib said...

tak pa, nanti mintak maap lepas tu buat lagi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)