Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Saturday, March 17, 2012

INILAH RUPA PEMBUNUH 16 ORANG AWAM KEMUDIAN MEMBAKAR MAYAT MEREKA TERMASUK 9 KANAK2 DI AFGHANISTAN.

https://lh6.googleusercontent.com/-7pfxIR4AxGw/T2RDIEe1DrI/AAAAAAAADb4/Lm84zbo2MOw/s0/gyg_01.jpg

Inilah rupa tentera Amerika yang membunuh 16 orang awam dimana 9 daripadanya anak-anak kecil. Tak cukup dengan itu Staff Sgt Robert Bales (38) kemudian membakar jasad mereka dengan memcurahkan petrol. Robert Bales, seorang vateran tentera selama 11 tahun kini sudah dihantar pulang ke Amerika dan merengkok didalam penjara tentera Fort Leavenworth, Kansas.

Pada hari kejadian Robert mengaku dirinya mabuk selepas emo melihat rakan kehilangan sebelah kaki akibat letupan bom .Selain daripad itu beliau juga dikatakan mengalami masalah gangguan otak kerana pernah tercedera ketika bertugas di Iraq.

Bapa beranak dua yang berasal dar Ohio ini kini menanti untuk dibicarakan di Amerika atas kesalahan beliau. Yep beliau akan dibicarakan di Amerika bukan di Afghanistan. Jika sabit kesalahan beliau akan menerima hukuman mati mandatori.sumberPautan

N'N: Hukuman Qisas adalah terbaik untuk keparat laknatullah itu...........

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)