yang setia mengikuti blog ini dan ingin mengikuti

Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Tuesday, December 18, 2012

INI BUKTI SEBENARNYA BUKAN PAS YANG MENGKAFIR UMNO TAPI UMNO SENDIRI YANG MENGKAFIRKAN UMNO. SILA LIHAT VIDEONYA.

Video yang bakal anda saksikan inilah lakonan para pelakon yang berlakon menjadi Ulama' PAS. Video ini sebenar sudah lama wujud dan pernah menjadi modal UMNO untuk menyerang PAS. Kini modal kafir-mengkafir itu kembali berikutan goyahnya UMNO untuk menghadapi PRU-13.

Sedikit rumusan apa yang terkandung dalam video ini, Video ini merupakan lakonan golongan agama dalam UMNO yang berpura-pura berdebat dengan PAS. Para pendebat terdiri daripada dua golongan iaitu orang UMNO yang berdebat sebagai ahli UMNO dan orang UMNO yang berdebat sebagai ahli PAS. Saksikan lakonan mantap yang cukup menarik untuk ditonton. Selamat menonton!!!Kalau nak menonton selebihnya sila lihat di You Tube....






Video pencerahan daripada Allahyarham Ust Fadzil Noor semasa menjadi Presiden PAS.

Video pencerahan daripada Tuan Guru Abdul Hadi Awang semasa menjadi Tim.Presiden PAS

Para pelakon2nya:








Bukan sehari-dua kita kenal UMNO, kita sudah cukup masak dengan sandiwara UMNO. Mereka mampu buat apa sahaja tanpa mengira dosa dan fitnah....Aku nak tau ada tak orang2 UMNO nak pertikai apa DYAQ cakap ni,

Prof Dr Sheikh Yusuf Al-Qaradhawi menyatakan :

“Diantara mereka yang berhak dihukum kafir tanpa keraguan ialah pemerintah-pemerintah sekular dan pendokong-pendokong parti sekular yang secara terang-terangan menolak syariat Allah S.W.T dan melaungkan pemisahan negara daripada agama. Apabila diajak kepada hukum Allah S.W.T,mereka enggan dan ingkar. Lebih dasyat daripada itu mereka bertindak melakukan keganasan keatas orang-orang yang menyeru supaya berhukum dengan syariat Islam atau kembali kepada Islam.”

SUMBER

2 comments:

ijoks2009 said...

Ustaz Nor Deris(gambar last)tu yang kurang ajar dg TG Nik Aziz tu.
Dia sendiri yang kafirkan umno masa dlm pas tapi dia tuduh TG Nik Aziz yang kafirkan UMNO
Betul ke tak otak dia ni?
p/saya ada full cd debat ni,kalau naim nak caling caling je heheh

Anonymous said...

Debat olok2 pun UMNO kalah! kah3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)