Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Sunday, September 4, 2011

Inilah Balasannya Berzina Dalam Kereta...

kecelakaan aneh

kecelakaan anehkecelakaan anehPasangan dari Changsha, provinsi Hunan, China selatan, membawa kereta di sebuah tempat parking kereta yang mereka anggap sebuah tempat yang aman untuk mereka berasmara.

Dan ketika pasangan tersebut mulai ‘panas’, keduanya memutuskan untuk mebiarkan kereta mereka dalam keadaan hidup agar boleh memanfaatkan Aircond.

Namun ketika kedua pasangan ini sedap berasmara, Qiao Hou menendang gear undur kereta tersebut, dan keretanya itu meluncur mundur menuju tembok pembatas.

Keduanya berjaya diselamatkan dari kematian apabila orang yang melalui tempat itu kerana mendengar teriakan mereka ketika kereta mereka berayun-ayun di atap.

“Walaupun sangat malu, tapi mereka bersyukur masih boleh hidup.” jelas salah seorang saksi, Hui Ying Wu.

Sumber : dailymail

N'N:Ambik kau itulah balasannya berzina. Nasib baik tak arwah.....

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)