Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Monday, December 2, 2013

AKU MALAS NAK CAKAP BANYAK KORANG NILAI SENDIRI (GAMBAR)
4 comments:

Anonymous said...

untung bilion2 buat apa TNB ? masuk poket ke? mcm haramjadah...rakyat kebanyakan tgh sakit dgn pelbagai kenaikan TNB pun nak tumpang sekaki...sial pukimak

Anonymous said...

Haram bejadah beno

Anonymous said...

Peningkatan tarif mungkin bukan berasal dari TNB tetapi oleh *IPS yg dulunya pernah dibantah oleh Tan Sri Ani Arof, pengerusi TNB ketika itu. IPS inilah sebenarnya lintah yg dipaksa oleh TDM untuk TNB membeli tenaga yg dijananya, dlm perjanjian berat sebelah lalu tidak dipersetujui oleh Tan Sri Ani. Keuntungan TNB itu disedut pula oleh IPS tsbt. Yg patut dipersalahkan adalah UMNO secara langsung bukannya TNB secara khusus.
*IPS = Independent Power Supply

Anonymous said...

Sial punya bn korang bil rumah tak penah bayar pkai duit rakyat haramjadah punya pemimpin

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)