Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Thursday, September 13, 2012

VIDEO INI BUKTI YANG UMNO TOLAK HIBURAN YANG MELALAIKANAmacam???

1 comment:

wanamo said...

Sudah sememang budaya mrk begitu. Sbb tu mrk x nak syariat Islam dilaksanakan di Msia krn mrk takut tidak akan dpt lg berseronok dan lalai dgn hiburan yg berbaur dgn perkara-perkara maksiat sebegini.

Yg peliknya, golongan ini jugalah yg petah bercakap ttg gejala sosial dan keruntuhan akhlak remaja dan muda-mudi Msia masakini. Seolah-olah mrk benar-benar peduli...what a bunch of idiots these people are yg menganggap diri mrk sebagai pemimpin masyarakat. X heranlah skg ini masyarakat Melayu terutamanya berada dlm keadaan keliru dn kucar-kacir...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)