Monday, August 8, 2011

SENSITIFLAH SIKIT INI NEGARA ISLAM YANG BENCIKAN ISRAEL, KENAPA DUIT SYILING BARU KITA ADA BENDERA ISRAEL(NEGARA HARAM)MUNGKIN ramai pembaca yang sudah mengetahui tentang berita kemunculan matawang syiling baru Malaysia yang diumumkan di laman sesawang rasmi Bank Negara Malaysia baru-baru ini [BNM].

Pembaharuan yang jelas boleh diperhatikan, Bank Negara Malaysia akan mengeluarkan duit syiling berwarna kuning keemasan dengan nilai RM 0.50 dan RM 0.20 di samping duit syiling bernilai RM0.10 dan RM0.05 bewarna perak dengan cetakan corak yang baru.

Namun begitu, satu perkara yang agak mengejutkan apabila dilihat jelas terdapat cetakan corak "Star of David" yang menyerupai bendera Israel pada duit syiling baru bernilai RM0.10. Rujuk pada gambar.

Persoalannya, adakah "Star of David" sengaja dicetak pada duit syiling terbaru ini atau ia skadar suatu kebetulan? Apa perlunya lambang bintang enam ini diguna untuk menggantikan lambang bulan dan bintang pada syiling lama?

Jika dilihat, lambang bulan dan bintang pada duit syiling sebelum ini menggambarkan Islam sebagai agama rasmi Malaysia. Jika "Star of David" pula digunakan, adakah ia menggambarkan sokongan secara tersirat Malaysia kepada negara Yahudi Israel dan agenda Freemason?

Jelas sekali, inilah hasil nasihat Yahudi APCO yang dibayar RM77 juta setahun oleh kerajaan sebagai penasihat pentadbiran kerajaan Rosmah Mansor. Sumber: milosuam

kredit:kafesantai.blogspot

4 comments:

Naim Marinin said...

ni la.. rm77 juta setahun byr kt apco(ajen yahudi). hasilnya mcm hr ni. xde hasil. huh!

kalau rm77 juta digunakan untuk manfaat bersama mcmana? mgkin negara hr ni lebih baik.

sekadar pendapat sendiri.

mehmed said...

lg ramai org view,
pageviews mmg melambung-lambung,
nak2 kita share kat blog, mmg tinggi la pageviews,
lg tggi pageviews, lg bnyk la tuan pnyer laman web
tu dpt dwet dr adsense yg dia subscribe tuh..
lg bnyk bleh beli pluru tembak org palestin
P/s laman web tu pon bkn google pnyer, saje propa tu

Na'im Nikmat said...

Salam Naim,
Nama kita serupa :-), setuju dengan pendapat itu. Kalau gunakan penasihat tempatan sebenarnya UMNO/BN boleh jimatkan kos tapi UMNO ni UMNGOK nak jugak pakai pendapat APCO yang kita tahu pendukung Negara Haram Israel.
Ini semua berkat nasihat APCOlah sampai jadi mcam ni....

Na'im Nikmat said...

Salam Mehmed,
Betul ker la...xpatut betul..sekarang juga akan dibuang....