Monday, August 8, 2011

GEMPAR WAJIB BACA: Akhirnya Terbongkar Rahsia Hajjah Sitt Al-Wuzara (PENGHINA ISLAM)

http://4.bp.blogspot.com/-YCdPgN8x12c/Tj7reOJzpfI/AAAAAAAAClM/zZHKt4VndFA/s1600/sitt-al-wuzara.png

Akhirnya GaySec telah pun membongkar siapa Hajjah Sitt Al-Wuzara yang sebenarnya bagi sesiapa yang belum tahu Hajjah Sitt Al-Wuzara ini pemilik blog makcikhajjahsittalwuzara.wordpress.com yang menghina Islam, dan ramai ingin tahu siapa sebenarnya manusia itu.

Alhamdulillah pihak Hackers GaySec dengan operasi yang diberi nama #OPSRamadan telah membongkar siapa sebenarnya disebalik Hajjah Sitt Al-Wuzara ini.

Dia merupakan active member of:

Malaysian Apostate FB Group
Malaysian Athiest, Freethinker, Agnostic
Friendlyatheist.com

http://2.bp.blogspot.com/-JYmzSYnq-7U/Tj7tzR7XNYI/AAAAAAAAClU/x_EBUk981eM/s1600/sitt-al-wuzara.jpg

Setiap kali dia online dia akan menggunakan proxy agar tidak mendedahkan nombor IP-nya yang sebenar, dan terdapat satu gambar beliau bersama-sama dengan Marina Mahathir.

Banyak lagi bukti mengenainya yang uols boleh baca kat laman GaySec mereka menyediakan slideshow yang lengkap dengan segala bukti yang ada.

Namun sebelum Gaysec mendedahkan bukti ini dikatakan Hajjah Sitt Al-Wuzara sudah mula kalut, ini yang dikatakan di facebook Gaysec

[UPDATE] #OPS RAMADAN: Makcik Hajjah Al Wuzara sudah kalut.. kelihatannya dia sudah mula memadamkan semua jejaknya (traces)..tapi tindakan bodoh sebegitu hanya memerangkap dia sahaja.kerana kami awal2 lagi sudah menyimpan screenshot dan semua bukti2 amoi atheist ni.

http://3.bp.blogspot.com/-0PEUdiZSY6M/Tj7uyerM4HI/AAAAAAAAClY/uAI3Q8Yrkpw/s1600/sitihajar.jpg

so kalau uols lah, apa uols nak buat setelah tahu siapa sebenarnya Hajjah Sitt Al-Wuzara ni? dan terima kasih sekali lagi kepada pihak GaySec

link : laman web gaysec
link : facebook fanpage gaysec
kredit:kerabubersuara.

N'N:Pihak Gaysec telah mengakui bahawa mereka telah tersilap membuat tuduhan dan sudah membuat permohonan maaf terhadap Arlene Tan.

7 comments:

Anonymous said...

Kalau zaman dulu-dulu bagi tiga hari je... masuk hari keempat kambus sajalah.

M[i]$Z[a]C[k] said...

owh.. beliau lah makcik itu..

Anonymous said...

ada lagi ke blognya? bg link?

Zul said...

BOLEH TAK BONGKAR BLOG LAIN SEPERTI TOLOKMINDA DAN FORUM MINDA KITA.

Na'im Nikmat said...

Anon 1:02 AM,
Link ada dekat situ klik jer.

Salam Zul,

Pihak Gaysec yang bertanggungjawab membongkor kerja kotor perempuan yang berselindung disebalik Makcik itu. Gaysec ini kita Hackers baik :-). Boleh hubungi diorang dekat link yang diberi tu.

AISHAH JOHAR said...

astagfirullah al'azim. disaran semua tak bukak blog dia. takot menyesatkan aqidah kita. apa yg dia buat biarlah ALLAH SWT yang membalasnya. kita selaku hambaNya perlu bnyk berdoa agar tidak tergolong dlm golongan mcm dia. nauzubillah min zalik. moga iman kita sentiasa dipelihara oleh ALLAH SWT. Amin

Anonymous said...

tenkiu bro.. nak tau, apa hukuman atau tindakan yang makhluk ni terima setakat ni? darah dia halal ni...!!