Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Wednesday, July 4, 2012

TAK DAPAT SEMUA 'BODY' PUN JADILAH (GAMBAR)

badanku+dicuri.jpg (400×286)

Dasar pencuri........

ATAP RUMAH SAYA AGAKNYA LEBIH MAHAL DARIPADA ATAP RUMAH MB NI (GAMBAR)

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/315330_441721779194435_126576955_n.jpg

"Ke rumah Tuan Guru Nik Abdul Aziz Nik Mat pagi ini untuk menyerahkan beberapa dokumen, di ruang tamu beliau kelihatan sebahagian siling tidak ditutup bagi membolehkan cahaya masuk. Rupa-rupanya hanya atap zink yang menutupi atas ruang tamu. Atap rumah saya agaknya lebih mahal... Semoga Allah merahmati tuan selamanya........." - Setiausaha Politik TGNA, Ustaz Fadzli Shaari.

SUMBER:fb JKKK FAN CLUB

N'N: Itu belum dibandingkan dengan mahligai2 Pemimpin UMNO.....

PERTANYAAN UNTUK ASTRO OASIS: PROGRAM "KEMAH KEMING" UAI YANG SEPATUTNYA BERSIARAN HARI INI, MENGAPA TIDAK DISIARKAN SEPERTI YANG DIJANJIKAN (GAMBAR)Adakah tangan ghaib yang menghalangnya berikutan UAI cenderung kepada PAS???

sumber

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)