Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Friday, May 25, 2012

BALING BATU SUDAH, BALING TELUR PUN SUDAH, KALI NI SIMBAH CAT KAT KERETA PULAK (5 GAMBAR )

Kenapalah bacul sangat puak2 ni???

Semasa orang ramai sedang asyik mengikuti ceramah PR, puak2 bacul ni dalam senyap2 pergi simbah lampu depan kereta orang ramai dengan cat....

Sumber

UMNO BERI RM20 UNTUK SEMUA INI? ( 2 GAMBAR )

aea0b229de56780aa67795bf9781aaab.jpg (300×219)
Anwar dakwa Umno upah RM20 kepada samseng untuk buat kacau.

KUALA LUMPUR - Tindakan terdesak Umno Barisan Nasional (BN) yang sangggup mengupah anak-anak muda sebagai samseng membuktikan budaya memalukan itu akan berterusan selagi Umno memerintah.

“Dengan upah RM20 kepada samseng-samseng didikan Umno itu membuktikan mereka sanggup mempergunakan anak-anak muda demi politik kotor mereka,” kata Datuk Seri Anwar Ibrahim.

Ketua Umum KEADILAN itu berkata demikian ketika menyampaikan ceramah di hadapan penyokong di perkarangan Flat Pantai Permai, Lembah Pantai malam tadi.

“Apa yang dia boleh buat, dia ada wang. Dia boleh bayar RM20 untuk pemuda jadi seperti itu. (sambil menunjuk ke arah samseng Umno).

“Dia ugut, kalau dia ingat dia nak baling batu, baling telur, dia ingat nak bagi kita lari semua?” soal Anwar disambut jawapan tidak oleh penyokong.

Tambah Anwar, sepatutnya anak muda harus sedar mereka semua hanya diperalatkan Umno.

“Ingat, dia ambik RM200 juta, dia bayar anak muda RM20 sahaja, ini keadaan sekarang.

“Kalau nak jadi pemimpin negara, jadikan anak Cina, India juga seperti anak kamu. Ini anak Najib, anak dia, anak lain anak 1Malaysia. Maka jeritlah kamu dah dapat RM20,” kata beliau.

Sepanjang ceramah itu juga, Anwar sempat menenangkan penyokong daripada terjebak provokasi oleh samseng Umno.

“Saudara jangan lupa bahawa malam ini adalah saksi, ini cara Umno dan Pemudanya, tiada akhlak, sabar-sabar…,” katanya yang tidak takut dengan ancaman samseng upahan itu yang disifatkan seperti cicak mengkarung.SUMBER

TOP SUPER MODEL AUSTRALIA PUN SUDAH BERTUDUNG, ISTERI2 PEMIMPIN UMNO BILA LAGI? ( 1 GAMBAR )

http://4.bp.blogspot.com/-dRtZKO9Cjxw/T7ztG-eURqI/AAAAAAAABV4/--RmNQost9o/s1600/Rachael+Finch+berjilbab+02.jpg

Rachael Finch. Rachael merupakan seorang Top Supermodel Australia, bintang televisyen, sekaligus bekas Miss Universe Australia pun boleh bertudung...Tapi persoalannya kini sampai bila Pemimpin UMNO mahu menjadi suami yang DAYUS? Perintah menutup aurat ini bukan baru ia sudah termaktub dalam Al-Quran lebih 1400 tahun....


Berikut diringkaskan sebuah pernilaian apa yang perlu kita cari daripada seseorang Pemimpin yang ingin kita lantik untuk memimpin kita?

1. Pertama lihat samada dia bersolat fardhu di masjid atau tidak?

2. Kemudian lihat isterinya, apakah dia menutup aurat atau tidak?

3. Kemudian lihat pula anak-anak gadisnya, apakah mereka menutup aurat atau tidak?

4. Lihat bagaimana mereka sekeluarga berbelanja, apakah mereka boros atau tidak?

Adakah Pemimpin UMNO memberikan jawapan yang Positif kepada anda? Renung2kanlah dan selamat beramal.........

INILAH PERBUATAN MANUSIA PALING PENGECUT DI MALAYSIA, BALING BATU DEKAT CERAMAH PR SEHINGGA BUDAK 12 TAHUN PATAH TANGAN ( 1 GAMBAR )SELANJUTNYA.......

N'N: Jangan buat tak tahu siapa dibelakang samseng2 ini...Pastikan PRU-13 mereka tersungkur menyembah bumi.....Jangan biarkan negara kita di Perintah oleh samseng2............

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)