Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Sunday, January 15, 2012

DAH NASIB BADAN DAPAT MAK YANG FAIL MACAM NI:
N'N:Ape yang nak dikate..........

TAK PERLU RM50, TAK PERLU MAKANAN PERCUMA, LEBIH 50 RIBU TURUN BERI SOKONGAN KEPADA PR.
Tanpa dipaksa dan sogokkan wang RM50 serta nasi bungkus dan bas percuma seperti yang berlaku di Perak dengan kehadiran Najib Altantuya dan RosMEWAH,Maka puluhan ribu hadir di Malam Konvensyen ke 3 PR si Alor Star malam tadi menggambarkan kepada kita rakyat Malaysia bahawa papan tanda yang berbunyi.."No Entry"...terpaksa diberikan kepada Umno di Kedah pada PRU 13 ini.

Laporan Harakahdaily:

ALOR SETAR, 15 Jan: Lebih 50,000 rakyat di seluruh Kedah hadir pada Rapat Rakyat Perdana yang diadakan di Stadium Sultan Abdul Halim Mu'adzam Shah, di sini, malam tadi.

Kehadiran orang ramai dari pelbagai lapisan masyarakat itu menjadikan padang bola Stadium Sultan Abdul Halim penuh sesak sehingga melimpahi ke luar stadium.

Keadaan itu menjadikan suasana di padang stadium itu dipenuhi pandangan kopiah yang memutih yang cukup memukau pandangan jika dilihat dari atas tempat duduk di stadium itu.

"Macam duduk di Padang Arafah," begitulah reaksi yang dituturkan oleh Mursyidul Am PAS, Tuan Guru Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat ketika hendak memulakan ucapannya.

ROSMAH KALAH TERUK DENGAN RATU BELANDA INI YANG MENUTUP AURAT SEPENUHNYA KERANA MENGHORMATI ISLAM.

http://4.bp.blogspot.com/-tXcpVz8TJb0/TxD87JhV6cI/AAAAAAAAGcg/nGfvk_WoSJE/s400/pix_gal0.jpg

Orang Islam khususnya bertaraf VVIP di Malaysia dan dunia amnya dan seluruh umat Islam patut rasa malu kepada Ratu Belanda, Beatrix yang menutup aurat sepenuhnya dengan berjubah, bersarung tangan dan kaki dan kepalanya sehelai rambut pun tak terjelir keluar ketika melakukan lawatan di sebuah masjid di sebuah negara Teluk.

Baginda memberitahu wartawan, baginda berterampilan demikian kerana semata-mata menghormati agama Islam.

Baginda juga menyelar pemimpin di negaranya yang bersifat anti-Islam. Selanjutnya....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)