Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Monday, October 3, 2011

BUKTI INDUSTRI PORNO BERKEMBANG PESAT DI MALAYSIA:Siap ada trailer lagi....Betapa bebalnya Melayu UMNO kerana rheda dengan perbuatan yang sebangang ini....Patutlah puak UMNO tolak Hudud, kerana Hudud perlu 4 orang saksi sebelum menuduh seseorang melakukan zina.


Firman ALLAH S.W.T:

“Wahai orang yang beriman, jika datang kepada kamu seorang fasik membawa sesuatu berita, maka selidik (untuk menentukan) kebenarannya, supaya kamu tidak menimpakan sesuatu kaum dengan perkara tidak diingini, dengan sebab kejahilan kamu (mengenainya) sehingga menyebabkan kamu menyesali perkara yang kamu lakukan.”
(Surah al-Hujurat, ayat 6)

Selanjutnya...

HEBATLAH ANAK MELAYU SEKARANG, SAMBUT BIRTHDAY DENGAN 'GUINNESS'


N'N:Tiada orang yang paling bangga dengan mereka melainkan UMNO dan penyokong UMNO, kerana merekalah yang tak mahu undang2 Islam tertegak di negara kita....

http://3.bp.blogspot.com/-EnYbdHjxUfk/TlCDFw3qcKI/AAAAAAAAB9A/qPeHjHizFY8/s1600/Guinness+Stout+baik+untok+kita_1968+%25282%2529_Page_2.jpg

Mungkin iklan ini yang pengaruhi anak Melayu kut..hu3...

JAWAPAN UNTUK MELAYU BANGANG INI:

N'N:Apa nak jadi dengan Melayu yang mempersoalkan HUDUD???

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)