Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Monday, September 26, 2011

Bakal Pengundi PRU-13 Dituduh Cabul Pelajar Kolej Swasta.

Warga Bangladesh dituduh cabul pelajar kolej swasta


KUALA LUMPUR, 26 Sept – Seorang lelaki warga Bangladesh mengaku tidak bersalah di Mahkamah Majistret di sini Isnin terhadap tuduhan mencabul seorang pelajar wanita kolej swasta, enam hari lalu.

Pekerja pasar raya Md Kamruzaman Chansarif, 28, didakwa mencabul kehormatan dengan memeluk dan mencium pipi pelajar berusia 19 tahun itu.

Tertuduh didakwa melakukan kesalahan itu di hadapan lif Tingkat 5, Kolej Segi, No. 33-35, Jalan Hang Lekiu, Dang Wangi di sini kira-kira 12.30 tengah hari, 20 September lalu, lapor Bernama Online.

Md Kamruzaman yang tidak diwakili peguam didakwa mengikut Seksyen 354 Kanun Keseksaan yang memperuntukkan hukuman penjara sehingga 10 tahun atau denda atau sebat atau mana-mana dua hukuman berkenaan, jika sabit kesalahan.

Tertuduh tidak memohon kepada mahkamah untuk diikat jamin atas alasan tiada penjamin.

Majistret Siti Shakirah Mohtarudin menetapkan 31 Oktober untuk sebutan kes dan bagi membolehkan tertuduh melantik peguam.

Pendakwaan dilakukan Cif Inspektor D.R. Ghanthi Nathan.-TMI

GAMBAR MEREKA YANG GEMBIRA BILA HUDUD TIDAK DAPAT DILAKSANAKAN:

http://1.bp.blogspot.com/_AIvwzIMoBe8/TPTvRwHd2VI/AAAAAAAABXM/rulAQbfUTaU/s1600/monkry.jpg

Tapi rasanya monyet-monyet ini lebih mulia daripada manusia yang mengaku beriman kepada Allah S.W.T, Al-Quran dan Nabi Muhammad S.A.W tetapi secara terang-terang tidak mahu Hudud dilaksanakan...Apa yang saya nak katakan sebenarnya ialah jenis manusia macam itu lebih hina daripada monyet-monyet diatas....

LIHATLAH BAGAIMANA UTUSAN MELOYA MEMPERLEKEHKAN HUKUM ALLAHSUMBER:FB

Memperolok-olok dan memperlekehkan Hudud macam mainan bagi puak-puak UMNO........Tidak tahukah mereka ini adalah soal akidah...Atau mereka sudah tidak punya akidah seorang Islam kerana sudah beriman dengan Hukum Lord Reid seorang kufar......

Kenapa Gatal Sangat Ni Pakcik???

N'N:Kononnya fokus tang muka tapi sebenarnya dok fokus tang lurah dendam..Pakcik2......

TEORI MENGAPA VIDEO 'UNDILAH' DIGAM OLEH SKMM.

http://1.bp.blogspot.com/-bfIFVABKMTQ/TnwLanPcbZI/AAAAAAAAN1U/U-qQvwGl7s0/s1600/senyum-khinzir.jpg

KREDIT:BLOGGSERIUS
LINK VIDEO BIK MAMA & MAWI

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)