Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Tuesday, June 21, 2011

99% Rakyat Malaysia Menyokong bersih 2.0, Apa Maknanya???

http://media1-cdn.malaysiakini.com/373/68ded87ebe217cfbfa4f136f4a21e93d.gif

Maknanya Rakyat tidak percaya kepada SPR!!!!!!!!

Gambar Yang Jarang Kita Dapat Lihat, Detik-detik Ketika Seekor Katak Melahap Bulat-bulat Seekor Burung

Dalam alam liar pemangsa dan simangsa adalah sesuatu yang biasa, ketika naluri untuk bertahan hidup muncul maka seluruh kemampuan dari haiwan tersebut muncul juga, seperti ketika seekor katak dewasa ini yang melahap bulat-bulat seekor burung yang melintas didepannya.
Sumber


N'N:Memang pelik bin ajaib......

Cara Tukar Warna Kereta Tanpa Mengecat.

Dengan menggunakan foil kereta yang bernama German foil (bukan aluminium foil), maka pemilikkereta tidak perlu lagi ke bengkel menunggu berhari-hari untuk menukar warna kereta.
Cuma gunakan German foil ini untuk menukar warna kereta. Hanya beberapa orang diperlukan untuk membantu memegangi foil ini dan kemudian menggunting dan menampalnya dengan kemas.

Begitu mudah untuk menukar warna kereta.Kalau harga berpatutan agaknya bolehlah sebulan sekali tukar warna kereta.Tapi tak tahu pula samada teknologi ini sudah sampai ke negara kita.Tak payah tunggu sampai cat kering.Siap boleh pandu... Teknologi terbaru ini dibangunkan oleh Foilacar, dan inilah hasilnya:


Superb!!!


sumber

Aksi-aksi penyeluk saku

Baik yang besar mahupun yang kecil ,mereka ini sungguh berani...
Walaupun orang ramai di sekeliling,mereka terus juga melakukan
tidak takut kalau di tangkap...

sumber

Manusia Yang Hobinya Tukar Jantina.Seorang pemuda CharlesKane yang berasal daripada England yang juga dikenali sebagai jutawan dalam bidang hartanah .Pada asalnya dia seorang lelaki yang kemudiannya menjalani pembedahan jantina menjadi perempuan dan kerana ingin mengahwini kekasihnya ,dia menjalani pembedahan menjadi lelaki semula.Perempuan yang akan dinikahinya bernama Victoria Emms berusia 28 tahun sementara Kane berusia 50 tahun.

Dia yang sudah dua kali bercerai memutuskan melakukan pembedahan kelamin pada tahun 1987 dan dia mengubah nama menjadi Samantha Kane. Dia menghabiskan duit sebanyak100 ribu poundsterling untuk pembedahan kosmetik dan memutihkan gigi serta memastikan dirinya boleh menarik perhatian laki-laki.

Namun, setelah 7 tahun menjadi perempuan pada tahun 2004 dia merasa menyesal mengakhiri perkahwinannya yang di bina 12 tahun lalu dan menjauhi dirinya daripada anaknya. Lima tahun kemudian, Kane menghabiskan 25 ribu poundsterling untuk melakukan operasi plastik di klinik di London untuk membuatnya menjadi laki-laki semula. Organ laki-lakinya kembali dibuat yang diambil dari kulit tubuhnya meskipun tidak menjadi laki-laki tulen seperti sedia kala kerana kemaluannya tidak boleh lagi seutuh lelaki biasa.

Katanya, ketika menjadi perempuan ia tak suka hormon yang berubah, selalu moody, dan seks yang tak memuaskan.


sumber

N'N:Macam2 kerenah manusia....

Fakta Menggerunkan Tentang Virus.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)