yang setia mengikuti blog ini dan ingin mengikuti

Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Monday, June 13, 2011

Ini Caranya Untuk Segerakan PRU13.

SEBARKAN - Attention untuk semua bloggers & facebookers.

Dari sumber yang dipercayai memaklumkan, salah sebuah konsultant telah mendapat kontrak bagi tugasan untuk mendapatkan survey kepada Najib bagi menentukan tarikh PRU-13 dan kontrak itu telah diberikan kepada Metrix Research ( www.metrix.com).



Setiap responden yang dihubungi melalui telefon akan ditanya pelbagai soalan berupa kajian.

Okay part ini yang paling penting, jadi dengar elok2, sebab jawapan korang yang akan menentukan bila PRU-13. Jadi kalau betul korang nak PRU-13 disegerakan, inilah tipsnya:

Bila diaorang tanya apa2 mengenai Kerajaan BN..Korang jawab saja kerajaan BN nie bagus..tip top..mantoppp..meletop...1st class, atau apa saja yang sebutan yang boleh merujuk betapa terbilangnya BN memerintah(Tak over sangat ker he3).

Pasal apa? Jika kajian itu memerlukan sampel 10% dari jumlah yang layak mengundi..itu sudah kira hebat..untuk kita bagi BN syok sendiri. Jangan bagi jawapan yang negatif. Jangan kutuk BN. Jangan kutuk UMNO. Jawapan hendaklah 100% positif.

Semua jawapan yang diberikan oleh sampel kajian akan digunapakai bagi Najib menentukan tarikh pilihanraya Umum ke 13. Itu pasal aku nak semua yang dihubungi oleh reseacher Metrix perlu bijak dan pintar. Konsultant ini perlukan semua maklumat. Dan maklumat itu sangat diperlukan oleh Najib. UMNO/BN kan ker dah nak lingkup..alang-alang , kita lingkupkan cepat..melalui undi pada PRU13. Lagi bagus jawapan yang sampel bagi, dan lagi kuat sengih bos Metrix..maka akan lebih cepat PRU13 akan Najib umum tarikh. Masa tu..kita bungkus UMNO/BN kaw-kaw.


Sumber:radens albanjari

Kerana Terlalu Teruja Warga Emas Ini Meninggal Semasa Menonton Pornografi.



Michael Schmauch (57) seorang warga Jerman ditemui mati didalam biliknya dipercayai akibat teruja berlebihan ketika menonton DVD lucah. Ketika mayatnya ditemui beliau hanya memakai spender dan sebuah filem lucah sedang dimainkan di TV bilik hotel beliau.

Kematian beliau disedari oleh pekerja hotel yang risau tidak melihat beliau sepanjang hari. Schmauch sudah menyewa bilik itu selama sebulan dan kerana risau Rerngsan Topimai (26) seorang pengawal keselamatan di hotel memanjat balkoni dan menemui beliau mapuh kerah diatas katil. Polis percaya beliau baru mati selama 6 jam ketika ditemui. Polis juga tidak mengesyaki sebarang perbuatan jenayah dan mayat Schmauch dihantar untuk bedah siasat bagi memastikan punca kematian.

Sumber:blogserius


N'N:Kematian boleh menjemput kita bila2 masa shj. Tentu shj kita mahu mati dalam keadaan yang beriman.

Benda Paling Pelik Aku Pernah Dengar, Pasangan Bercinta Selepas Tukar Jantina Masing2.

PRAGUE - Sepasang kekasih di Republik Czech layak digelar pasangan paling pelik di dunia kerana mereka jatuh cinta selepas kedua-duanya menjalani pembedahan menukar jantina.

Dominik Sejda, 45, atau nama asalnya Ilona Tomeckova, dilahirkan sebagai wanita pernah menjalani pembedahan menukar jantina untuk menjadi lelaki dan dia kini hidup bersama dengan seorang lelaki yang telah menukar jantina menjadi perempuan, Andrea Kajzarova, 32.

Sejda memainkan peranan sebagai lelaki manakala Andrea merupakan wanita dalam hubungan tersebut.

Mereka yang bekerja sebagai pembantu ambulans di dua hospital di sini, berkenalan dalam satu laman web pondan.

Lebih aneh, Sejda pernah melahirkan seorang anak lelaki 25 tahun dahulu, Radim, yang juga telah menjalani pembedahan untuk menukar jantinanya menjadi wanita. - Agensi

sumber

N'N:Menempah laknat Allah.

Orang Macam Ini Memang Layak Digelar Manusia JAHANAM!!!

Perkosa Kanak-kanak 3 Tahun Kemudian Sebarkan Fotonya

TRIBUNNEWS.COM - The Guardian melaporkan khabar yang boleh jadi contoh betapa kian rendahnya moral manusia kini. Seorang lelaki berusia 20 tahun memperkosa anak kecil yang masih berumur 3 tahun. Lebih teruk lagi, ia juga menyebar foto perkosaan tersebut di dunia maya.

Paul Wilson bekerja sebagai perawat di sebuah pusat penjagaan kanak-kanak. Polis berhasil menahanWilson dan langsung memasukannnya ke penjara di Birmingham, Britain.

Hasil penyiasatan polis menyebutkan, aksi perkosaan anak kecil ini bukanlah kali pertama buat Wilson. Polis West Midlands, menjelaskan Wilson memang mencari korban yang masih kecil. Ia juga disebut tak segan-segan mengancam kanak-kanak tersebut.

Ketika ini Wilson tengah menjalani peradilan. Seorang mangsannya disebutkan sebagai saksi, trauma untuk kembali bertemu Wilson.Sumber

Gambar Yang Bakal Buat Anda Sakit Mata....





N'N:Memang sakit mata tengok bebudak nie.......

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Apa Hujah&Fakta Mereka 1(10 Paling Terkini)

Apa Hujah&Fakta Mereka 2 (10 Paling Terkini)

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)