yang setia mengikuti blog ini dan ingin mengikuti

Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Saturday, June 11, 2011

Sahabat Blogger Kita Ini Ditimpa Musibah.

Pautan
PERHATIAN KEPADA PEMINAT BLOG "KAMI SOKONG TOK GURU"



Pada hari selasa yang lepas Blogger tersebut juga merupakan sahabat blogger saya telah di timpa musibah, dimana rumah beliau telah terkena sambaran kilat dan telah mengakibatkan banyak peralatan elektrik & elektronik dirumah beliau rosak teruk, termasuklah KOMPUTER yang digunakan untuk update blog beliau. Beliau memohon maaf kepada semua peminat blog beliau kerana beliau mungkin tidak dapat untuk up date blog "KAMI SOKONG TOK GURU" dalam masa 2 ke 3 bulan ini.

Sumber

N'N:Sama2lah kita sesama blogger & penyokong blogger beliau mendoakan semoga beliau dapat menghadapi musibah yang melanda.

Jawapan Untuk Selesema & Hidung Berhingus(Mujarab).

http://weird.stareastasia.com/wp-content/uploads/2009/02/weird-japan-003.jpg

N'N:Siapa yang xder perasaan malu jer yng berani buat mcm nie....

Saksikan Transformasi Wanita Ini Yang Turun 70 kg Berat Badan, Memang Mengejutkan...........









semua ini memerlukan kesabaran....

Sumber

Hina Sangat Ker Handphone Ni?Perompak Pulangkan Semula Telefon Sebab Tak Menarik.

WESTON: Dua orang lelaki yang merompak telefon bimbit ,kemudian memulangkannya semula kerana ia tidak menarik.

Perompak itu mengugut seorang lelaki di sebuah pasaraya di Weston pada awal pagi 12 April lalu telah memintanya untuk menyerahkan wang tunai dan telefon bimbitnya.

Bagaimanapun pencuri itu memulangkan telefon bimbit itu semula sebelum melarikan diri dengan sedikit wang tunai yang dirompak.

Menurut seorang jurucakap Polis Avon and Somerset kepada Evening Post"Nampaknya telefon bimbit itu tidak cukup menarik, lalu mereka memulangkan semula kepada pemiliknya dan terus melarikan diri"

Inilah gambar telefon bimbit yang didapati tidak menarik oleh perompak itu:


PR Silap!!! Ini Buktinya Kerajaan BN Memang Sudah Lama Mengamalkan Dasar 'Negara Berkebajikan'

http://murabbiy.com/wp-content/uploads/2010/12/rakyat-miskin-akibat-bn.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-RsFwzM3AEOQ/TZggNbC_UHI/AAAAAAAAMXg/w_t7Bu1Nxig/s1600/2.jpg
http://mynewshub.my/bm/files/2011/05/Rakyat-Miskin-Sabah.jpg

N'N:Setiap kali adanya PRU@PRK BN akan datang menyumbang sekampit beras,kain pelekat dan sedikit duit. Kalau ada ADUN @ Ahli Parlimen yang meninggal itu dikira bonus kerana mereka dapat sumbangan 2 kali. Tidak berkebajikankah ini???

Cinta Gila:Tetap Ingin Kahwin Walaupun Bukti Menunjukkan Mereka ADIK- BERADIK.

Bermula pada awal pertemuan yang tak terduga mereka berkenalan di sebuah kelab malam di Ireland dan jarak rumah mereka berdua lebih kurang 100m.Mereka pada mulanya hanya berkawan dan kemudian saling cinta -mencintai.



Tetap mahu berkahwin

Sehingga mereka mendapat seorang anak walaupun tidak bernikah. Setelah itu James dan Maura (bukan nama sebenar) ingin bertemu dengan ibu Maura, kerana ibunya ingin berkenalan dengan calon menantunya dan ibunya mendapati mereka berdua memiliki nama ayah yang sama.Ibunya telah membuat penyiasatan dan mendapati mereka berdua adalah adik beradik yang mempunyai bapa yang sama dan berlainan ibu.

Tak puas dengan kenyataan itu James dan Maura pun melakukan ujian DNA dan ujian itu membuktikan mereka adalah adik beradik. Namun hal ini tidak membuat cinta diantara mereka goyah, mereka berdua tetap komitmen untuk meneruskan hubungan walau Undang Undang setempat di Ireland melarang pernikahan mereka. Mereka juga bercadang untuk memiliki anak yang kedua.

Kejadian ini bermula ibu James menjalin hubungan dengan seorang pemuda berusia 19 tahun hingga lahirnya James.Namun begitu ibu akhirnya bercinta pula dengan pemuda yang lain.Kedua ibubapa James akhirnya berpisah membawa haluan masing-masing. Ayah James berkahwin dengan wanita lain sehingga mendapatkan anak perempuan bernama Maura.Sijil kelahiran mereka berdua dengan jelas mereaka mempunyai nama ayah yang sama.

sumber

POLIS Sila Ambil Tindakan Kepada Pengedar Video Lucah Ini, Dia Sudah Mengaku!!!

N'N:PapaGomo A.K.A Penabur fitnah tegar....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Apa Hujah&Fakta Mereka 2 (10 Paling Terkini)

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)