Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Sunday, May 15, 2011

Apa Motif Kandang lembu Ini Dipasang TV LCD???

Betul-betul hebat lembu generasi sekarang....
Kandang siap dilengkapi tv LCD lagi....
Apakah tujuan mereka ini meletakkkan LCD ini?
Tujuan penternak lembu ini adalah untuk memperbanyakkan susu lembu
semasa di perah.....
Penternak Russia ini beranggapan dengan memasang tv LCD yang memaparkan gambar
di sebuah padang rumput akan membuat lembu-lembu berasa mereka seolah-olah
berada di padang rumput itu.Dengan itu lembu-lembu itu berasa gembira dan banyak
susu akan diperolehi apabila di perah......

Read more: http://www.borakkosong.com/2010_10_01_archive.html#ixzz1ML9EwASw

Gambar Hero PERKASA Mahu Berjihad.......

http://i147.photobucket.com/albums/r299/malaysianunplug/brahim-ali.jpg


Semboyan telah berbunyi menuju..........................................

Sheikh Dr Wahbah Zuhaili : Sumpah Laknat Eskay Syariat Syatain,Syariat Syaitan Patut Letak Dibawah Kaki!!!

http://3.bp.blogspot.com/-BBp8Cd0w0aI/Tc5VfyE48yI/AAAAAAAAEYw/dx0hwmxqgGk/s1600/_DSC4955.JPG

Aku terima sms ini daripada temanku yang menghadiri muzakarah oleh Sheikh Dr. Wahbah Zuhaili, dan dalam smsnya tertulis:

"Aku baru tamat bermuzakarah oleh Sheikh Dr. Wahbah Zuhaili , Yang diterjemahkan oleh Dr. Zulkifli Al Bakri.

Secara rumusannya Sheikh kata ,hidup manusia banyak ujian , Allah nak tengok siapa yang beriman dan siapa munafik, Sheikh minta kita sabar.

Sumpah mubahalah dalam bab jinayat adalah tidak sah ,biarlah sumpah seribu kali pun .

Sheikh kata dalam kes Video seks dan sumpah Eskay ni fitnah semuanya , dengan tegas Sheikh kata ini semua syariat syaitan , syariat syaitan patut letak bawah kaki.

Akhirnya Sheikh kata , dia kenal Anwar, Anwar ini seorang yang baik dan bersih Sheikh nasihat kepada Anwar supaya mengadu kepada ALLAH S.W.T dan jangan layan hal-hal yang remah ini."

iPad Tarik Perhatian Nenek Berumur 99Tahun...

http://3.bp.blogspot.com/_JKeHOeO3wRk/S9TU_VTvHFI/AAAAAAAACSk/cmw41Omr9rg/s1600/du_06.1.jpg


GAMBAR di laman YouTube menunjukkan Virginia Campbell menggunakan komputer iPad.

LAKE OSWEGO, Amerika Syarikat (AS) - Siapa menyangka seorang nenek berumur hampir 100 tahun, Virginia Campbell mahir menggunakan komputer terbaru keluaran syarikat Apple Inc., iPad, lapor sebuah akhbar semalam.

Virginia yang berumur 99 tahun tidak pernah tertarik untuk memiliki komputer sebelum ini sehingga dia mendengar tentang komputer tablet itu.

"iPad merubah hidupnya kerana kini semua orang dapat membaca tulisannya tidak seperti tulisan tangannya," kata salah seorang anak perempuannya, Ginny Adelsheim.

Menurut Ginny, ibunya yang tinggal di sebuah pusat penjagaan warga emas di sini, Oregon, amat meminati komputer tablet itu dan menggunakannya pada setiap hari.

Klip video memperlihatkan nenek itu sedang duduk di sofa dan menggunakan iPad dan ia menjadi popular di laman perkongsian video YouTube.

Sumber:http://paapaada.blogspot.com/

Nafsu Syaitan:Lelaki Menyamar Jadi Patung Dalam Toilet Untuk Mengintip.

Seorang lelaki berusia 22 tahun di Bullring, Birmingham bernama Joel Hardman, menyamar menjadi patung lengkap dengan rambut palsu dan topeng di dalam toilet wanita di pusat perbelanjaan setempat. Di sana ia mengambil foto dari bawah kaki para wanita dan merakam suaranya.Bermodalkan wig dan topeng getah mahasiswa cabul menyelinap ke dalam toilet wanita untuk melihat kegiatan didalamnya

Saat kelakuannya ditemukan oleh pengawal setempat, dia membela diri dengan mengatakan kalau dia memang sedikit aneh. Ia mengaku bahwa dia telah melakukan tindakannya tersebut sejak masih sekolah dan melakukannya di dalam mall kerana menurutnya tempat tersebut lebih ramai dari sekolah.

Seperti dikutip ruanghati.com dari Mail Online menceritakan bahwa Joel memang sepertinya memiliki kelainan seksual, dia merasa menikmati kegiatannya mengintip para wanita yang dilihatnya di dalam toilet sejak para wanita ganti baju juga melakukan kegiatan lainnya.

Anehnya, dia senang tertangkap ketika sedang melakukan aksinya. Alasannya, mungkin itu salah satu cara agar dia berhenti berkelakuan aneh. Joel akan dihadapkan kemuka pengadilan pada 10 Mei nanti.

Sumber:ruanghati.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)