Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Thursday, May 5, 2011

ADUN Sungai Rapat Lontarkan Fitnah Kepada Sebuah Surau Di Ipoh....

http://2.bp.blogspot.com/_7LRRAnobHq0/SzyC6mshNQI/AAAAAAAAJbI/A4EVHt5Th5I/s200/hamidah+osman+jebik.jpg

Tanpa fakta yang sahih, Hamidah Osman, Adun Sungai Rapat(Gambar) telah melontarkan fitnah dan tohmahan melulu kononnya Jawatankuasa Surau Al-Falah, Taman Song Choon, Ipoh telah menerima bantuan RM300 ribu dari PAS Pusat untuk mendirikan sebuah sekolah agama rakyat dikawasan lapang tanah surau tersebut.

Malah Hamidah dengan mulut cabulnya itu telah mentohmahkan bahawa surau tersebut adalah surau PAS dan pembinaan sekolah agama rakyat di situ tiada mendapat kebenaran JAIP dan kelulusan Majlis Bandaraya Ipoh.Selanjutnya...

T-shirt Yang Dikeluarkan Beberapa Jam Selepas Osama Dikatakan Meninggal Dunia

Beberapa jam setelah pengumuman tentera Amerika Syarikat (AS) berhasil membunuh Osama bin Laden, banyak vendor menawarkan t-shirt untuk merayakannya. Seperti apa?

Web blog San Fransisco Chronicle menawaran t-shirt bertuliskan ‘Osama got Obama’d’ dan ‘Dead LOL’ di webnya tersebut. Kaus tersebut dijual seharga US$24.

Selain tulisan itu, terdapat juga t-shirt bertuliskan ‘Uno De Mayo, the Day Osama Was Terminated’ dan ‘Ding Dong Osama’s Dead’ yang dijual seharga US$15.

Tedapat pula t-shirt bertuliskan ‘Osama Bin Laden Terminated’ yang dijual seharga US$5 .
N'N:Gembiranya mereka meraikan kematian OBL sama seperti Pemimpin UMNO......

Sumber

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)