Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Friday, April 8, 2011

PRU DUN SARAWAK: Luahan Hati Kakitangan Awam Yang Dipaksa Menghadiri Program BN..

http://www.bharian.com.my/articles/BNSarawaksokongkeahlianterus/pix_gal0
Gambar Hiasan

Selalunya bila time pilihanraya..kami kakitangan kerajaan perskutuan mahupun negeri akan menjadi mangsa keadaan, daripada menjalankan tugas dipejabat, kami dipaksa untuk menghadiri program tertentu sempena menyambut para menteri tempatan ataupun menteri dari semenanjung...nanti di akhbar mahupun di TV seolah-olah kami rakyat tempatan memberi sokongan kepada mereka kerana rata-rata kamilah majoriti yang hadir kesitu...ini satu penipuan kepada rakyat...Setiausaha kerajaan negeri sepatutnya mengetahui perkara ini dan kalau kami lawan dimahkamah sure kami akan menang..kalau atas arahan menteri, lagilah satu penipuan..bukankah ADUN telah diBUBAR dan mereka tiada kuasa sekarang ini untuk memberi arahan t**k p*l*t b*b* ya.....................Sumber

Berapa Banyak Kematian Seperti Ini Lagi Yang BN Perlukan Sebelum Mahu Merombak SPRM???

http://3.bp.blogspot.com/-JOi1dRKPg1M/TZydbP8kXhI/AAAAAAAACjM/rUBwQxfiw3Y/s1600/sprmbunuh.jpg


http://4.bp.blogspot.com/-B9Q00I6meYI/TZ3EeUJvceI/AAAAAAAAel8/N0MI3WET2-w/s320/3f237c4f16df7e4968a524f039dc1de9.jpg

http://deadalienx.files.wordpress.com/2009/12/teoh-beng-hock.jpg

http://www.kongsiblog.com/wp-content/uploads/2009/08/teoh-beng-hock-dead.jpgMereka bukan pelarian,mereka bukan penjenayah, mereka punyai keluarga yang sayang pada mereka, mereka Rakyat malaysia...SPRM perlu bertanggungjawab...Sekarang jawab pertanyaan aku, Berapa Banyak Kematian Seperti Ini Lagi Yang BN Perlukan Sebelum Mahu Merombak SPRM???

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)