Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Thursday, March 24, 2011

Skrip Terperinci Fitnah Video Seks DSAI….

Skrip Terperinci Fitnah Video Seks DSAI….


Kronologi kes Video Porno ini bermula apabila kononnya DSAI mengarahkan Datuk Shazryl Eskay mengambil jam tangan nya yang tertinggal di dalam Bilik Hotel tempat penzinaan berlaku. Dato Shazryl Eskay mencari jam Omega Anwar Ibrahim di kedudukan yang di maksudkan Anwar Ibrahim namun tidak menjumpai nya.(Adakah logik seorang yang dikatakan pernah menjadi ‘Funder’ DSAI tiba2 boleh menjadi seorang balaci)

( Untuk Makluman Dalam Skrip Video Seks Ini , Wanita Pelakon Pelacur China Telah Digambarkan Mencuri Jam Omega Anwar Ibrahim Dengan Memasukkan Ke dalam Beg Tangannya)

Setelah tidak menjumpai di keliling Katil maka Datuk Shazryl Eskay mencari di rak TV hadapan katil. Dalam pencarian jam tangan Omega itu Datuk Shazryl Eskay menjumpai wayar yang agak pelik di belakang Rak TV dan kemudiannya Datuk Shazryl Eskay mencari punca di kemana penyudahnya Wayar tersebut.(Tiba-tiba sahaja beliau berminat menjadi penyiasat ala CSI)

Akhirnya wayar tersebut bersambung dengan butiran kaca yang di tanam dalam Rak TV dan apabila di buat pemeriksaan rapi mendapati terdapat 4 Camera Kecil yang tertanam dalam Rak TV tersebut.

Akhir sekali setelah laci Rak di buka di dapati sebuah perakam yang canggih berjenama CATCH telah bersambung dengan ke empat empat perakam Video tersembunyi yang di jumpai tadi. Lalu Datuk Shazryl Eskay mencabut kesemua wayar dan berlalu pergi meninggalkan Bilik tersebut dengan hanya membawa Perakam CATCH yang mengandungi Video Rakaman aktiviti di bilik Hotel tersebut.(Tanpa disedari langsung pemilik Hotel, ala2 James Bond pun ada mamat nie)

Datuk Shazryl Eskay akhirnya berjaya mendapatkan jam Omega Anwar Ibrahim apabila menggugut untuk membuat laporan kepada Kapten Pelacur China itu jika Jam yang di curi tidak di pulangkan . Datuk Shazryl Eskay memaklumkan kepada Anwar Ibrahim bahawa jam beliau berjenama Omega telah di temui namun Datuk Shazryl Eskay tidak memaklumkan mengenai penemuan Perakam CATCH itu kepada Anwar Ibrahim. (Begitu setia sehingga sanggup menjadi tukang cari Jam Tangan, tapi tidak begitu setia selepas terjumpa perakam video mungkin lebih setia kepada Rahim Tambhy Chik)

Anwar Ibrahim mengarahkan Datuk Shazryl Eskay menyimpan jam tangan tersebut sambil berseloroh(Mungkin ini dialognya “Eskay kau ambiklah Jam Tangan Omega aku tu sebagai tanda terima kasih jadi balaci aku)……..

Sumber:Blog Pencacai (Yang berwarna merah tu aku tambah untuk lebih kesedapan)

N'N: Skrip ini bakal menerima anugerah Oscar di Neraka kelak...........

Setiap Pilihanraya Yang Melibatkan UBN Pasti Ada 'Taktik Kotor'nya,Mungkinkah Video Seks Jadi Bahan Kempen Di Sarawak

http://4.bp.blogspot.com/_XJUXjz9dFkM/TPlfx8SNDnI/AAAAAAAABS4/XaJb1obTHQ8/s400/1.jpg

Seperti yang kita sedia maklum Sarawak merupakan talian hayat untuk UMNO/BN terus berkuasa dibumi Malaysia selain Sabah...UMNO memerlukan kemenangan yang besar bagi memastikan mereka terus berkuasa dalam erti kata lain walau dengan apa cara pun UMNO misti menang....Akan berjayakah misi UBN dengan Fitnah Video Seks untuk menenggelamkan perihal Kezaliman UBN di bumi Sarawak???

Samseng kroni Taib Mahmud guna bom rampas tanah...

KUALA LUMPUR: Syarikat yang menjadi kroni Ketua Menteri Sarawak, Tan Sri Abdul Taib Mahmud sanggup mengupah samseng untuk membakar rumah bagi menghalau orang Asal, seterusnya merampas tanah milik mereka.

“Jika dulu, syarikat kroni menggunakan kaedah memujuk sebelum ‘merampas’ tanah rakyat tetapi kini sampai ke tahap membakar dan mengupah samseng untuk menyerang penduduk seperti yang berlaku di rumah panjang Ranggong.

“Saya tidak menolak kemungkinan masyarakat Orang Asal akan ‘memenggal’ mereka seperti zaman dahulu jika syarikat kroni terus-terusan menindas dan merampas hak kami,” kata Minggat anak Nyakin.

Mingat antara orang Asal yang dibelasah samseng beberapa bulan lalu hingga kedua-dua penglihatannya terjejas dalam usaha mempertahan haknya sebagai pemilik tanah adat.

Beliau berkata demikian pada forum ‘Tanah, Adat dan Pilihan Raya’ malam tadi. Ahli panel ialah Pengarah Eksekutif BRIMAS Sarawak, Mark Bujang; Setiausaha Awam Persatuan Dayak Iban Sarawak (Sadia), Nicholas Mujah dan Koordinator Sarawak Indigenous Lawyers Alliance (SILA), Abun Sui Anyit.

Lebih 200 orang menghadiri forum anjuran Gabungan Pilihanraya Bersih dan Adil (Bersih 2.0) dengan kerjasama Jawatankuasa Hak Sivil dan NGO Peguam, Loyar Buruk.

Wakil rumah Ranggong, Sui anak Salleh turut menceritakan pengalamannya bersama rumah panjang Ranggong dan Belilie yang diserang kira-kira 100 samseng BN menyerang kampung mereka menggunakan bom dan sabit.

“Kami selaku pemilik tanah dan Orang Asal kesal dengan tindakan syarikat kroni yang mengahtar samseng untuk menghalau dan menakut-nakutkan kami.

“Serangan samseng itu termasuk menggunakan bom dan sabit dilakukan terhadap penduduk rumah panjang kira-kira seminggu,” katanya.


Keadilandaily

N'N: Mereka juga rakyat Malaysia, tapi mereka diperlakukan seperti sampah oleh UBN....Bersama kita hancurkan Kezaliman UBN dibumi Sarawak........

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)