Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Saturday, March 19, 2011

Najib Ikrar Serah DNA Untuk Kes Altantuya....

Najib Tun Razak berikrar untuk menyerahkan DNA beliau kepada pihak berkuasa bagi membuktikan bahawa beliau tiada kena mengena dengan fitnah pembangkang mengenai Altantuya.Sumber

Tapi siapa yang akan percaya bahawa ujian itu akan dilakukan dengan telus, aku hanya akan percaya jika mereka2 ni yang melakukan ujian DNA itu:

http://4.bp.blogspot.com/_sxKe_hsT6LM/TEPNBNq60fI/AAAAAAAABhs/uBi920Y_liw/s1600/csi_las_vegas_.jpg

Rakyat Sarawak Jangan Bikin Malu Sama Budak2 Comel Ni.............

http://media1.malaysiakini.com/330/1b98c14dafb729dde1efa870db812b6b.jpg


Ketua Menteri Sarawak Tan Sri Abdul Taib Mahmud hari ini mengumumkan DUN Sarawak dibubarkan Isnin ini, dan notis mengenainya telah dihantar kepada Yang Dipertua Negeri Sarawak Tun Abang Muhammad Salahuddin Abang Barieng.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)