Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Wednesday, November 10, 2010

From Housewife to Big Mama......................

http://2.bp.blogspot.com/_AnovcU-a9ZY/TNoBaV3sCgI/AAAAAAAAMbI/ZFDM3PPaMIU/s1600/RosmahMasaMuda.png


Dulu:Kelihatan Rosmah seperti isteri2 yang biasa menjalankan tanggungjawab sebagai seorang Isteri dan Ibu.......Kelihatan ayu dan anggun bersama keluarga.........


http://2.bp.blogspot.com/_F5WGf-xr04g/SyetIJjc2fI/AAAAAAAAA3E/jGpq10Ca1l4/s320/bigmamaC4.jpg

Kini:Dialah

http://4.bp.blogspot.com/_5R1ybpzs3n8/S4-JWLq-vKI/AAAAAAAADKU/n9X3F7wl27o/s200/rosmah-mansor.jpg

ROSMAH MANSUR: WANITA NO 1
THE BIG MAMA......

Betulker Najib Ada Telur??? Jadi mana pergi telur Najib bila berhadapan dengan Rosmah???N'N:Cuba cakap kat aku kalau betul Najib ada telur, kenapa aku rasa Jawatan Perdana Menteri Malaysia ni macam milik Rosmah...."Kenapa Yang istimewa sangat kerajaan beri kepada Rosmah RM 111juta untuk budget kali ini dan RM 100juta pada budget tahun lepas sedangkan kita ada kementerian yang berfungsi untuk menangani isu yang pertubuhannya dinaungi Rosmah itu. Sebab itu banyak timbul persoalan dikalangan rakyat tentang bagaimana cara pengagihan peruntukan dilakukan kerana ia jumlah yang sangat besar,"
Jadi mana pergi telur Najib bila berhadapan dengan Rosmah???????

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)