Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Friday, October 8, 2010

Betapa Hinanya Melayu Apabila Menolak Islam..............

http://4.bp.blogspot.com/_kCtGe_VggEc/TK0KiAmA5LI/AAAAAAAAANA/22wyfSfnBiQ/s1600/Budak+sekolah+terlampau.png


Inilah bala yang kita undang apabila kita redha dengan pemerintahan negara yang tidak berlandaskan syariat Islam. Inilah hakikatnya 50 tahun lebih pemerintahan UMNO yang memisahkan Islam dalam kehidupan.....Apakah yang bermain diminda kedua-dua remaja ini ??

Mungkin sahaja remaja lelaki itu berfikir sebegini:
"Susah apa kalau mengandung boleh dibuang anak haram itu nanti kelongkang-longkang'Dan remaja perempuan itu pula mungkin berfikir sebegini:
"Kalau mengandung pun masih ada sekolah mengandung yang boleh menerima aku seadanya"Sumber Gambar:http://pejuang-rakyat.blogspot.com/2010/10/budak-sekolah-buat-seks-terbuka.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)