Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Saturday, March 27, 2010

Gempar:Surat Bukti UMNO juara Rasuah!
Hari ini CiLiK© Baru sahaja menerima email dari seseorang yang tidak mahu nama ataupun emailnya diketahui umum. Beliau telah memberi email tentang salinan surat yang ditandatangani Dato' Sayed Mohamad Ali Saipuddin bin Sayed Yaacob Timbalan Ketua UMNO bahagian Kuala Krai Kelantan yang ditujukan kepada Abdullah semasa beliau masih Perdana Menteri.

Surat ini berkaitan laporan salah laku pemimpin-pemimpin UMNO yang terlibat dengan Rasuah. Bagi yang belum pernah melihat surat ini, dipersilakan untuk melihat. Saksikanlah bagaimana pemimpin-pemimpin UMNO yang mengamalkan Rasuah! Perkara ini didedahkan sendiri oleh orang dalam UMNO! Terbukti UMNO juara Rasuah!

Di bawah ini salinan surat yang dimaksudkan Sila klik untuk gambar yang lebih besar dan jelas

Lihat tanda tangan di helaian surat tersebut, bagi yang mengenali tanda tangan Timbalan Ketua UMNO Bahagian Kuala Krai pada masa itu, anda boleh mengesahkan ketulenan surat ini! Sila klik untuk membesarkan gambar.


CiLiK©: Satu dunia tahu UMNO Juara Rasuah! Dah jadi darah daging! Zombie-zombie UMNGOK teruskan menyokong Pemimpin rasuah ye untung-untung kamu pun dapat merasa duit rasuah untuk tutup mulut!

Sumber

Hamas, tentera Israel bertempur di sempadan Gaza

GAZA 27 Mac - Kumpulan bersenjata Hamas bertempur dengan tentera Israel berhampiran sempadan Gaza semalam setelah tentera rejim berkenaan menceroboh masuk ke wilayah tersebut.

Saksi kejadian berkata, seorang askar Israel cedera dalam pertempuran tersebut. Laporan lain menyebut dua askar Israel terbunuh dalam pertempuran tersebut.

Jurucakap Hamas, Abu Obeida berkata, tindakan pihaknya merupakan langkah mempertahankan diri ekoran pencerobohan tentera Israel.

"Tentera Israel masuk 500 meter ke wilayah Palestin dan ini menyebabkan pasukan bersenjata kami bertindak mempertahankan diri,“ katanya di sini. - Agensi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)